Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ученички въртят мазни гюбеци в час, учителките им ръкопляскат!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:06 / 19.03.2019Коментари (24)1034
©
Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това се случва в столичното 203-то училище по време на час. Десетки родители на осмокласници искат да преместят децата си в друго училище, защото смятат, че дисциплината и учебният процес не са на ниво. "Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми", каза в ефира на Нова телевизия майка на едно от децата Даниела Капиева.

"Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието", каза  директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий" Таня Трапова. "Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално", заяви експертът от РУО Георги Пашов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Учител - беше гордост да си такъв, в момента който не е поискал той не е станал, и обикновенно това са хора които не могат да се реализират задоволително в частният сектор. Нещата прогресират вече, първо изпуснати деца, кофти ученици, същите станаха некадърни родители, и вече все по-лоши учители. Държа да отбележа че мои близки са учители и разбира се има много добри учители, но има регрес в тази професия.
+1
 
 
Тези деца са видели и чули тези кючеци първо в къщи! Младите днес като кажат бар говорят за чалгарник. Те не могат да си представят нещо друго.
+2
 
 
Учителите от новото поколение също споделят музикалния вкус на гюбекчийките.Нищо изненадващо!
на 19.03.2019 г.
-5
 
 
Ако пееха/танцуваха РАП или МЕТЪЛ, сигурни щяга да са големи героини :)
+1
 
 
Браво на учителките , после да искат по висока заплата :D.. ужас!Тъпотията на учениците пак мога да я разбера , но на хората , които трябва да възпитават тези "деца" какво да кажа, освен ,че са голям провал и се надявам да не си възпитават децата вкъщи по същия начин,но....
"I don’t change my style for anybody. Pussies do that." - Michael Bay
на 19.03.2019 г.
+10
 
 
Тези гюбеци, кючеци и тем подобни "-ци" са по принцип толкова грозни и диво-циганско-селяшки, че просто няма накъде. Не е ориенталско, селяндурско е. В тоя клип липсваха само потните чички с огромните шкембета, които да пляскат с ръце и да крещят докато нагъват ракията и изветрялата шопска салата. Как точно тея гнусни гюбеци успяха да завземат тази държавица, бе?? Уж младото поколение е повече отворено към света и има повече опции по отношение на ВСИЧКО, но нещо като гледам наоколо нещата изобщо не са се променили през изминалите 25 години. Дълбоко провинциално, просташко и селяндурско-джагалско поведение навсякъде. Радки Пиратки-шматки, тез червени домати, бели мерцедеси.....очевидно всичко това е все още на огромна почит по нашите ширини. И няма да изчезне скоро.....И се предава на все по-малки деца. Срам и позор.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: