Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Брутално извращение на българин в Англия! Съдията към изнасилвача: Чакат те много години на топло!
Автор: Екип Ruse24.bg 16:18 / 31.01.2019Коментари (6)1967
©
Изнасилвач от България, който завлякъл млада жена в тъмна уличка, бе признат за виновен за ужасяващата атака, след като нагло не се призна за виновен, въпреки купчината доказателства срещу него, пише TheScarboroughnews. 

19-годишният Митко Насков преследвал жената на улицата, преди да я хване, буквално да я вдигне от земята и да отнесе в ъгъла на алея край "Норт стрейт", Скарбъроу.  Във вторник, четвъртият ден от съдебния процес, журито определи Насков за виновен и по двете обвинения. Адвокатката на Насков Лора Ади поиска отлагане на присъдата преди присъдата за пробация и психиатричните доклади.  Съдията Саймън Хикси се съгласи на отлагането и да изчака психиатричния доклад "предвид възрастта на обвинения и изключително сериозния характер на нападението“. Той отбеляза също, че "бруталността на изнасилването“ все още е изключително рядко явление във Великобритания.

"Рядко е, съдът да чуе, че (жертва) е била атакувана и изнасилена (по този начин)", добави г-н Хикси. Съдът каза, че един от основните му съображения трябва да бъде дали Насков е заплаха за обществеността. Той каза на Насков:

"Наказанието може да бъде измерено само в години, защото това е било нападение срещу напълно невинна жена, която просто се е разхождала в центъра на Скарбъроу."  По време на процеса съдебните заседатели чуха как жената го молила да спре, но Насков й казал: "It’s ok“, преди да се опита да я изнасили за втори път. След това обаче избягал, като свалил ризата си, след като три жени чули виковете на жертвата за помощ и опитали да й помогнат. Една от жените преследвала Насков през центъра на града, но той изчезнал в нощта. Кадрите на охранителни камери го заснели, бягайки, гол до кръста, била ясно разпознаваема "голяма татуировка“, съобщава Блиц.

Полицията арестувала Насков в апартамента му на площад Павилион, Скарбъроу, около 15 часа по-късно и го прибрала за разпит. Но българинът отказал да сътрудничи и да отговаря на въпроси. Той също така отказал да се подложи на ДНК тест и да даде пръстови отпечатъци. Той бе обвинен в изнасилване и опит за изнасилване на жената, която била намерена в силен шок в алея до кръчмата "Черният лъв“. Болезнените кадри от изнасилването от охранителните камери бяха показани на съдебните заседатели, на които също бяха показани движенията на Насков в часовете и минутите, водещи до нападението около 3 часа сутринта на 12 август миналата година. Кадри от камерите, събрани от различни места в и около центъра на град Скарбъроу, показват мъж с многоцветни бермудни шорти, който върви зад жената, преди да ускори крачката си и в крайна сметка да побегне зад жертвата, която се прибира вкъщи след вечер с приятели.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 31.01.2019 г.
+2
 
 
Казват, че е българин, но е лъжа и по всяка вероятност е циганин, може и да е роден в България, но това не означава, че всички родени в България са българи, нали ?
+3
 
 
Във Великобритания няма изнасилвания колкото в България няма пътни катастрофи. Всеки месец там най-малкото някоя църква ще се разпише с малтретиране и насилване на деца. Въобще да не се правят на цивилизовани. Англичаните винаги са били болни мозъци. Имат безброй случаи на канибализъм, жестоки убийства и изнасилвачи в миналото. Някои от най-жестоките серийни убийци са били и продължава да има в Англия. Да не говорим за звествата, които са извършвали навсякъде през колониалния период.
+2
 
 
Поредният МАНГАЛ,който пищи в България,че е "онеправдан ром",а там се бие в гърдите,че е българин -Смърт!
+7
 
 
Стига с това българин! С това име може да е само цига с български паспорт!
+3
 
 
На въпросният Митко Насков му пожелавам поне да го кастрират. Да не се мъчи повече. Интересно ми е само съдията Саймън Хикси дали може да ни припомни на Томи Робинсън що му разгониха фамилията? Какъв беше конкретният повод да му дадат 13 месеца затвор? За какво дело ставаше въпрос? И как завърши то, с какви присъди, ако не е тайна...?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: