Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Статус във Фейсбук вбесил Димитър, после убил от ревност младата си жена?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:26 / 08.01.2019Коментари (9)1496
Момиченце на 8 месеца остана сираче, след като баща му Димитър Симеонов, на 65 години, прободе смъртоносно с нож майка му Юлияна, на 25 години. Трагедията се разигра в дома им в старозагорския квартал "Железник" навръх Ивановден малко след 16 часа. Мъжът е арестуван първоначално за 24 часа, а грижи за бебето са поели социалните служби в града. Съдебен лекар каза, че младата жена е убита с един-единствен удар на ножа, попаднал точно в сърцето й. Преди това през деня нищо не предвещавало бурята, развихрила се в апартамент на четвъртия етаж в жилищен блок на улица "Младост" 21, където семейството живеело под наем. По-рано на Ивановден майката завела бебето на контролен преглед при лекар и го разходила с количката пред блока.

Основна версия, по която работят разследващите, е убийство от ревност. Въпреки голямата разлика във възрастта им, Митко и Юлияна живеели като семейство от няколко години. Преди да им се роди момиченцето, имали и момче, което починало на 9 месеца. Двамата се познавали от десетина години, когато 15-годишната тогава Юлияна дошла да живее с баща си на квартира в съседен блок. Митко първо се сприятелил с бащата, а след това - и с дъщеря му, с която по-късно заживели на семейни начала и сключили брак.

65-годишният мъж работел като шофьор във фирма за производство на хляб. От първия си брак имал две пораснали деца, след развода бившата му съпруга се запиляла на гурбет в Гърция. След това при него в квартирата заживяла без брак друга жена с дете. Тя на свой ред си тръгнала, защото мъжът бил кавгаджия и тормозел жените до себе си, разказват съседи. Юлияна на практика му била трета поред съпруга.

Освен по възраст, Димитър и Юлияна имали и други различия. Неотдавна момичета било завършило висше образование - специалността "Социални дейности" в "Тракийския университет" в Стара Загора, преди това продавало хот-дог в центъра на града. Младата жена явно била намислила да изостави по-възрастния с 40 години Митко, дори в профила си във Фейсбук била обявила, че е обвързана, но с някой си Ники, който бил на 28 години. Това със сигурност не се харесвало на шофьора, който не искал да се разделят.

Разследващите тепърва ще изясняват дали това е било повод за последната кавга между двамата, при която мъжът извадил ножа. Но Юлияна се била приготвила да излиза от жилището им, защото била облечена с палтото си, когато била прободена и паднала мъртва до входната врата отвътре на апартамента. След убийството Димитър Симеонов първо се обадил на познат лекар, като му казал, че той самият е прободен смъртоносно.

Докторът пристигнал на адреса, но трудно отворил входната врата на квартирата - тя не била заключена, но отвътре тя била подпряна с трупа на жената. Когато все пак влязъл, медикът установил, че по тялото на мъжа имало порезни рани, които не били опасни. Тепърва ще се изяснява дали Юлияна се е борила за живота си или пък убиецът й се е самонаранил след това. Сигнал за трагедията на телефон 112 подали съседи, които помогнали на лекаря да влезе в апартамента, пише "24 часа".


Още по темата: общо новини по темата: 1
08.01.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Такива връзки, завършват по подобен начин.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: