Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Юношите на Локо (Русе) закриха есенния полусезон
Автор: Екип Ruse24.bg 14:33 / 16.11.2018Коментари (0)1627
Страшата възраст на Локомотив (Русе) изигра последния си мач от есенния маратон в първенството на Зонална група "Варна“. В отложена среща от III-ия кръг младите "железничари“ загубиха с 0:2 като гости в Добрич на връстниците си от "Добруджа“.

Още в 5-ата минута броени сантиметри разделиха "червено-черните“ от гола при първата създадена ситуация пред вратата на домакините. Отборът на Добруджа U19" обаче показа солидна игра и в 25-ата минута откри резултата. Точен с глава бе Стефан Митев. Това стана след пропуск от страна на локомотивската защита при едно центриране. До края на първата част "жълто-зелените“ вкараха и втори гол чрез Васил Николаев.

След почивката юношите на Локо (Русе) заиграха по-агресивно и "изплетоха“ седем опасни атаки към вратата на противника, докато домакините застрашиха по-сериозно вратаря Костов само веднъж.

"Завършихме полусезона с мач срещу най-силния отбор в групата. "Добруджа“ демонстрира добра игра и тактическа постройка. Разполагат с много качествен състав. Но, като тегля чертата, те имаха 6 голови положения срещу 10 за нашия тим. В пореден мач срещу силен противник играхме на ниво“, каза след двубоя в Добрич треньорът на "Локомотив U19" Калоян Георгиев.

"Вижда се, че имаме голям потенциал, но се иска усилена работа, за да можем в бъдеще да се противопоставяме по-успешно на по-силните отбори. Това е и целта ни за пролетния полусезон – да вдигнем още нивото.“

"Приключваме есента с 5 победи, 2 равни и 2 загуби. Вероятно ще сме четвърти в класирането от десет отбора след изиграването на всички отложени мачове. За мен това е безспорен успех. Събрах тези момчета за пръв път на 1 август тази година. Почнахме с много ентусиазъм и с нула лева бюджет. Тук искам да благодаря специално на г-жа Нина Крушева от "Доминекс Про“, която не само, че ни помогна много финансово, но и ни увери, че ще продължи да ни помага и занапред.“

"Потенциалът на нашите юноши наистина е голям. Очаквам догодина половината от тях вече да играят и то успешно в мъжкия отбор на ФК "Локомотив“. Впрочем, няколко от тях и в момента защитават честа на клуба в Трета лига, а отзивите за играта им от старши треньора Ивайло Кирилов са много добри“, добави още Георгиев.

Съставът на "Локо U19" в Добрич: Кристиян Костов, Ерсин Енверов, Джан Акиф /капитан/, Кристиян Атанасов, Симеон Стойчев, Атанас Великов, Денислав Митев, Виктор Денев, Кристиян Арсов, Беркан Ибрямов, Йозгюнай Юсмен /Даниел Костадинов, Валентин Георгиев, Михаил Любенов/.
Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
07.10.2018
20.08.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: