Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
С четири нови хита идва Енрике Иглесиас за четвъртия си конерт у нас
Автор: Екип Ruse24.bg 12:05 / 04.11.2018Коментари (0)1077
©
След последното си гостуване у нас, през 2016 г., Енрике Иглесиас направи още четири световни хита. Duele El Corazon, Subeme La Radio и най-новите – El Baño и Move To Miami, ще звучат на 6 ноември в "Арена Армеец“, когато звездата идва за четвъртия си концерт в София.

Програма е наречена All The Hits Live и, както си личи от заглавието, ще разпали почитателите на модерния латино звук със 100% хитове. Новото шоу е и с нова сценична продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г. изпълнителят изнесе серия от напълно разпродадени концерти в цяла Европа, премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон, 45 000 билета бяха изкупени само за шоуто в Тел Авив.

През септември 2010 г. беше първият концерт на Енрике Иглесиас в София, на поляна в парка. През пролетта на 2016-а той направи подобрена и още по-вълнуваща версия на концерта си от 15 декември 2015, състоял се отново в "Арена Армеец“. Звездата се появи на сцената с едва 50 минути закъснение, за разлика от миналия път, когато екзалтираните фенове го очакваха близо два часа след обявеното начало. И двата пъти чакането си струваше заради всеки миг от 120-минутното шоу, в което имаше от всичко по много – много музика, много фенове на ръба на истерията и много любов, която Енрике раздаваше през цялото време.

Със сигурност, датата 14 май 2016 г. ще остане незабравима за Нели и Иван от Пловдив. Заради тях Иглесиас, както сам той каза, влезе в ролята на пастор и помогна на двамата да се сгодят пред погледите и бурните овации на 15 000 човека. Малко по-рано, чрез плакат, Иван помоли Енрике да му помогне да предложи брак на приятелката си от сцената. Докато Иван се обясняваше на Нели, звездата ги снимаше с таблет… Своеобразната "венчавка“ завърши с изпълнение на Stand By Me (от репертоара на Бен Кинг).

Това романтично 15-минутно прекъсване на шоуто не бе единствената изненада на вечерта. Енрике Иглесиас поднесе неочаквано признание: "Предишния път не бях в особено добра  форма, а ти – България, заслужаваш най-доброто!“. Някой в залата едва ли се е усъмнил, че Енрике е дал най-доброто от себе си, а голямото му испанско сърце едва побра цялата любов, с която го обсипваха – през цялото време не спря да се снима с почитателите си, приемаше играчки и букети от тях, скачаше като малко дете и не спираше да се усмихва. Епизод 4 от срещата с него предстои на 6 ноември 2018 г.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: