Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Трагедия! Наша актриса прекали с алкохола и влезе в лудница
Автор: Екип Ruse24.bg 08:39 / 03.11.2018Коментари (0)972
©
Жестока и трагична съдба сполетя една от звездите в лентата "Момчето си отива". Актрисата Христина Русева влезе в лудница, но избяга само след няколко седмици от там, с викове и истерии. Жестоката житейска история на актрисата е ужасяваща. Тя спи по пейките, проси в центъра на Сливен и бърка по кофите за остатъци от храна.

Местни граждани многократно изпращали сигнали до общината, а служителите на няколко пъти правили опити да й помогнат. Но Христина имала проблеми с алкохола, буйствала непрекъснато и нападала не само случайни минувачи, а и общинарите. Тя не била агресивна, но често викала по пешеходците с нецензурни изказвания. Хора, които я познават, твърдят, че не е опасна, а като била по-млада си пиела редовно хапчетата и всичко било наред. Но сега, като възрастен човек без семейство и никой, който да се грижи за нея, тя останала на пътя, пише "Ретро".

С много уговорки, общинарите от Града на стоте войводи все пак успели да я изпратят в специализирано заведение, където да се погрижат за психиката й. Не след дълго обаче напуснала сама диспансера.

Историята на актрисата е като за филм. През 1971 година участва в "Момчето си отива", а след това по лични причини се връща в родния Сливен. Играе малко на сцената в родния си град, а после отива във Варна. Варненският театър обаче се оказва твърде голямо предизвикателство за нея. Конкуренцията я смазва и въпреки че е упорита, липсата на средства я тласнала към алкохола.

Съгражданите й не били зле настроени към нея, опитвали се да й помагат, но тя искала само пари, които после изпивала. На няколко пъти опитали да я пратят в приют за бездомни, но Русева се дърпала. Спяла по пейките в парковете или в домовете на други клошари.

"Често се случва в наши дни, но за Хриси ни е много мъчно. Доколкото знаем, сега в сградата, където живее й е спрян токът, водата също. От време на време й оставяме по някой лев, но тя все го изпива", коментират с мъка нейни приятели.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: