Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Употреба на кристали в основата на изнасилването и убийството на Виктория?
Автор: Екип Ruse24.bg 12:19 / 24.10.2018Коментари (3)3813
©
Сериозен ръст в употребата на метаaмфетамини, популярни още като кристали. Отчитат го както психиатрите, така и криминалистите. В Русенския център за психично здраве само през миналата седмица са приети осем души с агресивно поведение, употребили поне два-три вида наркотици. Според лекари и полицаи, причината е, че те са леснодостъпни и сравнително евтини. Точно такъв вид наркотик - кристали, призна, че е взел пред съда Северин Красимиров, преди да убие водещата Виктория Маринова, съобщава БНТ. Доза метамфетамин кристали варира между 15 и 25 лв, в зависимост кой я доставя. Това разказва младеж, чийто опит с наркотиците е вече от 15 години. 

Според експертите кристалите водят до самонаранявания или агресия срещу околните, както и до тежки психози. "Психозите са с налудни идеи и с халюцинации, при което те стават още по-агресивни, още по-разрушителни, защото се страхуват от изживяванията, които имат", посочва д-р Теменужка Матева - управител на Център за психично здраве: От началото на годината в мъжкото отделение на Центъра за психично здраве в Русе, където се приемат тежки случаи, от 150 души на възраст до 35 години само двама не са били на метаамфетамини.

"След една еднократна или двукратна употреба изключително агресивно върху стената на кръвоносните съдове въздействат тези кристали, може да се стигне до гангрена, до некроза на меките тъкани, дори до ампутация на крайник", уточнява психиатърът д-р Светослав Иванов. Въпреки признанието на обвинения в убийството на Виктория Северин Красимиров, че е употребил кристали, от полицията запазват мълчание.

"Назначени са всички видове експертизи по отношение на Северин, в това число и са му взети кръвни проби", уточнява главен инспектор Николай Кожухаров, началник-сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в ОДМВР-Русе. От началото на годината в Русе са заловени 25 дилъри на наркотици. Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав.

Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд разреши екстрадирането му и той бе върнат у нас. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е убил, но не и че е изнасилил Виктория. Когато се върна у нас той посочи на разследващите къде е скрил телефона ѝ. На Северин са му повдигнати обвинения за изнасилване и убийство.

Още по темата: общо новини по темата: 90
03.07.2020 »
16.12.2019 »
08.09.2019 »
23.04.2019 »
22.04.2019 »
22.04.2019 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Време е да започнем отново да наричаме крадците "крадци", лъжците - "лъжци", убийците - "убийци", а отровителите - "отровители"!!! Само това може да стане началото за започване на решаването на проблемите на обществото ни и в България и в целия свят! Не да ми мрънкат: "наркопласьори", "наркодилъри", "наркобарони" и да ги защитават някакви фалшиви "защитници на човешките права"!! Не да ни убеждават, че всеки бил имал право да живее рисковано, да поема рискове за да спечели "големите пари"!! Да дават право на малоумния да поставя в риск себе си, околните, цели нации и държави, екологията и цялата ни планета!!! Аааааа!!!!! Стигааааа!!!!!
+3
 
 
Употребата на "кристали" да не би да е оневиняващо обстоятелство? Според мен е утежняващо! Ех, защо сме толкова "евротолерастна" страна! Това влечуго заслужава единствено смърт, и то по начин, многократно по-мъчителен, отколкото начина, по който й е причинил смъртта! Българи! Върнете смъртното наказание! Ние, българите, не сме толерасти! Циганите в нашата Родина вече са си разпасали пояса, за което са виновни всички управляващи от 35 години насам!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: