Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Неприятно известие за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 10:04 / 12.10.2018Коментари (0)1566
©
Хороскоп за днес, 12 октомври:

Овен

Честната позиция може да ви помогне да издигнете вашите любовни взаимоотношения на по-високо ниво. Взаимоотношенията с роднините, особено от мъжки пол, са необичайно интересни и приятни. Някои от тях ви оказват значителна помощ. Този ден може да бъде за вас доста успешен, доколкото добре развитите партньорски отношения позволяват на вас и партньорите ви да усетите реалния прогрес в начинанията. Творческите ви идеи ви носят добра печалба.

Телец

Възможни са промени в душевното състояние, които остават незабележими за околните, но очевидни за вас самите. Много Телци чувстват спад в силите. За личните отношения е характерна известна нестабилност. Не настоявайте за своето мнение в дреболиите, това може да послужи като повод за обида или скарване. Звездите препоръчват да се захващате само за неща, които добре разбирате. Незавършените дела или неизпълнените задължения могат да доведат до финансови загуби или да усложнят отношенията с партньори.

Близнаци

През втората половина на деня емоционалната впечатлителност може да стане причина за несъгласия с любимия човек. Избягвайте натрапчивото наставничество и принудата в семейните си отношения. Проявете инициатива и в никакъв случай не отстъпвайте – използвайте всички възможности за укрепването на своето положение. Възможни са финансови проблеми. Може да се безпокоите за помощта за роднините или да помагате на близките.

Рак

Може, без зла умисъл, да обидите близкия ви човек. Възможни са резки и внезапни промени в настроението, капризничене и взискателност на Раците. Деловите срещи няма да донесат желаните резултати и затова ги прехвърлете за началото на следващия месец. Днес може да се сблъскате с мошеничество и измама.

Лъв

Днес трябва отговорно и сериозно да подходите към предложенията на любимия си човек. Не се отказвайте от съветите, помощта и поддръжката на близки и приятели, тъй като участието на благожелателно настроените към вас хора ви помага да избегнете грешките. Неприятно известие може да ви принуди да промените плановете или съвсем да се откажете от набелязаното начинание. Възможни са грешки и пропуски.

Дева

Днес Девите може и да не са във форма. Много Деви се чувстват леко само извън дома. Днес са възможни някои недоразумения в службата. Защитете се от негативните тенденции от деня с повишено внимание. В кръговрата от проблеми не забравяйте за семейните си задължения. Ако имате деца, постарайте се да им отделите по-голямо внимание. Звездите предупреждават за непредвидени разходи.

Везни

За вас са еднакво вредни както прекомерната радост, така и дълбоката тъга. Съдбата действа така, че Везните постоянно уравновесяват тези чаши. Научете се спокойно да възприемате всичко, каквото ви поднесе днешния ден. Дори и всичко набелязано да не успеете да осъществите, вие измествате проблемите от мъртвата им точка. Енергичната дейност на Везните и техният ентусиазъм се отразяват положително на окончателните резултати от работата.

Скорпион

Включете интуицията си в процеса на разпознаване на своята втора половинка. С наближаването на вечерта се засилва чувството на тревога. Благоприятен ден, който ви позволява да проявите своите способности в най-различни области. Обмислете много добре своя бюджет, тъй като са възможни финансови загуби.

Стрелец

Звездите съветват да бъдат особено внимателни мъжете-Стрелци, които трябва да отчетат всички нюанси преди да поискат ръката на любимия човек. Възможни са резки смени на настроението и раздразнителност. Много от тях са критично настроени към всичко и към всички. Каквито и неприятности да се случват с вас, в края на краищата всичко се урежда.

Козирог

Въпреки негативните тенденции на деня, днес не трябва да се отказвате от общуване и нови запознанства, още повече, че втората половина на деня няма да бъде особено богата на общуване. Мнозина заемат отбранителна позиция и се отнасят с недоверие към предложенията за помощ и сътрудничество. Звездите съветват да мобилизирате цялото си търпение, тъй като са възможни проблеми от материален характер.

Водолей

Въпреки известни противоречия в поведението, Водолеите могат да бъдат дипломатични и нежни с любимия човек. Опитът на близките може да окаже незаменима помощ. Звездите препоръчват да се намерят съюзници или разумно да се прегрупират силите. Пресметнете своите възможни разходи и реални доходи – това ви помага да решите ефективно всичките си домашни въпроси.

Риби

Интуитивното проникване в чувствата на околните, привлекателността и творческия, оригинален поглед върху нещата могат да предразположат към вас любимия ви човек. Мрачните предчувствия няма да ви измамят – възможни са загубвания на вещи или тежки загуби. Не се занимавайте с нищо ново и важно. Дръжте документите си в ред, не се поддавайте на илюзиите и бъдете предпазливи на пътя.

Още по темата: общо новини по темата: 540
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/90 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Рокади в МВР
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: