Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Защо мебелите за баня трябва да са влагоустойчиви?
Автор: Екип Ruse24.bg 11:30 / 21.08.2018Коментари (0)987
©
На всеки клиент, на който му предстои да ремонтира банята си му прави впечатление, че мебелите са със специално покритие и изграждат по-лъскави и гланцирани от обикновените. Това се дължи на факта, че обработката на тези продукти изисква специално внимание, тъй като те ще бъдат изложени на висока влажност. А със сигурност знаете какъв ще бъде резултата ако обикновена мебел бъде поставена в банята. От парата, която се образува от топлата вода, не ефективното вентилиране на въздуха в помещението и други причини могат да причинят надуване на плоскостите, от които се изработват мебелите. Затова ако и вие ще сменяте шкафа за мивка и останалите мебели за баня е добре те да са именно от тази категория продукти.

Освен, че плоскостите се запечатват с подходящ лак, който не позволява проникване на влага към мебелите, предназначени за използване в мокри помещения се поставя и влагоустойчив обков. Доста неприятно е в банята ви за хиляди левове след три – четири месеца да се появи ръжда по пантите. Това говори за ниско качество и спестени материали от страна на производителя. В случая имате пълно основание да извършите рекламация и да поискате да ви бъде предоставена мебел, която отговаря на определението "… подходящи за баня“.

Като естетика и стил наистина потребителя има огромен избор от продукти. Мебелите за баня могат да бъдат със стъклени вратички, ЛЕД осветление, изискани и впечатляващи линии, както и уникален дизайн на мивките или душ кабините, отговарящ на индивидуалния ни вкус. Но най-важно наистина е качеството на продуктите и тяхната устойчивост предвид повишената влага в мокрите помещения. Ако искате вашите мебели да Ви служат дълго време то не пропускайте след ползване на банята да проветрите ако има такава възможност, да включите вентилацията и при нужда да оберете влагата, която е образувала миниатюрни капчици от вода върху тях.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: