Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кога неморалното стана нормално или какъв пример даваме на подрастващото поколение?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:57 / 25.06.2018Коментари (4)1661
© Ruse24.bg
Чудо голямо, че школска директорка отпразнувала рождения си ден с пенис върху тортата, а ръководителка на детска градина се изпъчила гордо върху масата и показала бедър! Дайте да ги убием с камъни, задето са си позволили да имат личен живот.  Скандалът с меко казано неуместните фотоси, които се размятат из социалната мрежа, гръмна преди седмица, а мненията и коментарите по темата са от "Осанна!" до "Разпни го!".

От кога неморалното стана нормално и от кога пиянските изцепки и безвкусните шеги, споделени във фейсбук, влизат в графата "личен живот"? Едва ли някой щеше да разбере, че върху тортата на госпожа Стоянова се мъдри изкуствен член, ако тя сама не бе решила да се похвали. Чрез профила си в социалната мрежа, където общува с ученици и родители. И няма значение дали палавата декорация е нейна хрумка или безвкусна шега от приятелки – именно нейно задължение е да опази личното си пространство и авторитета си.

Никой няма за цел да внушава псевдоморал и да се прави на по католик от Папата. Всеки (в определен етап от живота си) е сглупявал да сподели нещо неуместно или компрометиращо с приятелите си в социалната мрежа. Но когато в ръцете ти е поверено най-ценното – възпитанието на идните поколения, нямаш право да ставаш за смях.

Всички вие, които скочихте да защитавате невинните женици, в чийто неприкосновен личен живот се бъркаме така нагло, поставете се за миг на тяхно място. С какви очи щеше да погледне госпожа Стоянова учениците си, които в малкото междучасие се заливат от смях, гледайки снимката с пениса? Какъв авторитет ще има госпожа Милена Сталева пред тийнейджърите, на които преподава, след като всички са я видели да седи върху коляното на свой ученик и да поставя ръка в скута му? Колкото и големи професионалисти да са, едва ли самите те ще имат комфорта да вършат задълженията си и да създават хора, веднъж показали се в тази светлина.

И не на последно място! Възмущаваме се, че 13-14 годишни хлапачки с впити панталонки пият алкохол, пушат цигари и гордо се пъчат с "подвизите си" в социалните мрежи. Дразним се на лолитки като Сузанита, които парадират с разюздения си начин на живот. Дали само родителите имат вина за поведението им или подрастващите не имитират това, което виждат във фейсбук? Включително и от своите пореподаватели...






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.06.2018 г.
0
 
 
ТЕЗИ ПЕДАГОЖКИ ДО ВЧЕРА СА БИЛИ ПОДРАСТВАЩИ.НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ.ПЛОД СА НА ФАЛШИВАТА ДЕМОКРАЦИЯТА ОТ КОЯТО ВСЕКИ ЧЕСТЕН ЧОВЕК ПАТИ.
Aнонимен
на 27.06.2018 г.
0
 
 
ИЗКУКУРИГАХА ВСИ4КИ В БАЛГАРИЯ.СРАМ И ПОЗОР.СТАНАХМЕ БЕТЕР ОТ ЖИВОТНИ.
0
 
 
Ако им се е*еше щеше да се е*ат. А те просто търсят евтина популярност, от която да изкарат някой лев. Много малко са жените, на които всъщност само им се е*е, без задни мисли.
Aнонимен
на 25.06.2018 г.
0
 
 
Потомствени курвентии.е*е им се и това е
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: