Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Русия вече нарича България съюзник след отказа да изгоним дипломати! Западът настръхва срещу нас
Автор: Екип Ruse24.bg 10:55 / 31.03.2018Коментари (8)2303
©
Отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал раздели Запада на два лагера. Мнозинството застана на страната на Лондон, подкрепяйки обвиненията по адрес на Русия, за които няма доказателства. Но редица страни неочаквано се отказаха от натиска срещу Москва и запазиха неутралитет с надежда, че британците все пак ще представят доказателства, пише Утро.ру.

Така България обърна гръб на Великобритания. Тя, както и останалите "опозиционни“ страни, няма намерение да гони нито руски дипломати, нито технически персонал.

"На практика ние показахме пълна солидарност с Великобритания. В момента като страна-председател на Съвета на ЕС ние смятаме, че ни е необходимо да запазим канала за комуникация с Русия", заяви българският министър-председател Бойко Борисов, пише изданието под заглавие "България влезе в десетката на страните-съюзници на Русия“.

Според руския политолог Дмитрий Журавльов това решение показва наличието на "здрав разум" в ръководството на България.

"Великобритания не си даде труда да доказва обвиненията си. Тя поиска единни действия просто въз основата на това, че "ние сме съюзници, значи трябва да правите като нас“. С България сме имали различни етапи на отношения в постсъветския период. Българите обаче не измениха на здравия разум“, заяви експертът.

Според него подобно поведение ще се отрази на София, защото Брюксел няма да остави без внимание това "провокативно“ поведение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Западът - проституция, наркотици, оръжие, джендъри, гей сватби, гей паради, криворазбрана толерантност, Willkommen на мангалите от Изтока ... Какво да се очаква от държави с такава "ценностна система"?! По-добре съюзник с Русия, отколкото с тези лъжливи западно-двуличници!
-5
 
 
Това е правилно решение. Винаги с Германия никога срещу Русия, защото ушанкитеса опасни и много отмъстителни, способни са на много мутро еврейски номера. Докато не се освободим от енергийната зависимост не можем да предприемем нищо, това е най-големия проблем наравно с ширещата се корупция и комунизъм.
0
 
 
Каква солидарност искат тези, Господи? Вече има и виц - Лавров късно вечерта звъни на Путин: Владим Владимыч, днес в Солсбъри е изнасилена Тереза Мей! Путин поискал уточнение: Сега мен обвиняват или пак Русия?
+12
 
 
Бритишите напускат ЕС, така че ние не трябва да се съобразяваме вече с тях, а по скоро те с нас. Не сме им виновни, че сами се насадиха върху пачи яйца с Brexit. Трябва ли да си разваляме отношенията с Русия заради някакви отцепници.
на 31.03.2018 г.
0
 
 
Достойно решение, което не може да се отрече!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: