Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Грозен мутренски "правораздавателен" екшън на софийски булевард
Автор: Екип Ruse24.bg 17:30 / 16.03.2018Коментари (13)2451
Грозен екшън се е разиграл на столичния булевард "Цар Борис III". Това става ясно от пост, публикуван във Фейсбук на 14 март. На снимките се вижда как единият шофьор изритва колата на другия, а по-късно, вторият водач слиза, за да вземе отчупеното си огледало. Все още не е ясна причината за ескалиралото напрежение и дали се е достигнало до пътен инцидент.

"И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези, с които искат да ви приспят вниманието ,че не сме МУТРЕНСКА, а ма без майтап – МУТРЕНСКА държава, от върха до този, булеварден мутренски "правораздавателен екшън" в стил – слизам чупя ти огледалото, ритник, вероятно и плесник - и пистолета, който липсваше в случая", пише свидетелят на сцената и призовава управляващите да се заемат с подобни инциденти.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Само да приемат по-освободен режим за притежание на оръжие. Всяка мутра ще си намери доктора. Затова няма и да го приемат. Цялата клоака от адвокати, прокурори и съдии по майчина и бащина линия от комунизма, ще изгубят милиарди.
на 16.03.2018 г.
0
 
 
Не бързайте да съдите плешивеца,той може и да е прав! Но разбира се си носи и кръста,защото когато нариташ колата на някого трябва и да очакваш,че и той може да се опита да нарита твоята или тебе самия. Но по принцип когато около теб има животни и добитък да раздаваш ритници е добра идея.
-2
 
 
ами ако ти следим малоумната ти логика, всички държави на планетата са мутренски....влез в някой видео сайт има стотици хиляди клипове не само от "мутренската" ти логика!Писнало ми е да слушам подобни индивиди на които все държавата им е виновна и едва ли не всичко лошо на планетата се случва в България била еди каква си!!!ОБИЧАМ България И СЕ ГОРДЕЯ С ДЪРЖАВАТА СИ!А ТАКИВА КОИТО ИСКАТ ДА Я ИЗКАРАТ МУТРЕНСКА И НЕЗНАМ КАКВА ,МОГА ДА ИМ КАЖА:ИМАШ ПРАВО НА ИЗБОР(ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕДНИ ДРУГИ ГОДИНИ)!БИЛЕТА САМОЛЕТА И БЯГАЙ ,В НЕ МУТРЕНСКИ ДЪРЖАВИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: