Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Краси Чомаков за трагедията в Италия: Разплаках се, вижте тази уникална снимка!
Автор: Екип Ruse24.bg 17:22 / 04.03.2018Коментари (3)2539
©
Личен архив
"Просто онемях, когато чух, че Давиде Астори е починал внезапно. Ние бяхме бивши съотборници. И не само - бяхме и приятели", разкри пред "Блиц" бившият футболист на Марица Пловдив и ЦСКА Красимир Чомаков от дома си в Италия.

"Разплаках се, защото Давиде беше много стабилно момче. Познаваме се от над 10 години. Или по-точно от пролетта на 2007 година, когато аз бях футболист на Пицигетоне. Точно тогава Милан го прати под наем в нашия отбор. Той беше на 20 години. Сприятелихме се много бързо. Даже винаги бяхме в една стая при мачовете ни като гости.

През лятото двамата заедно преминахме в Кремонезе и отново деляхме една стая. Често излизахме на кафе, коментирахме футбола не само в Италия, но и по света. Давиде се интересуваше от нашия футбол. Разпитвал ме е за големите ни имена начело със Стоичков. Знаеше, че Ицо е играл в Парма в периода, когато той е бил на 8 годинки. Но имаше спомени от онова време.

После пътищата ни се разделиха, но това не ни попречи да продължим да поддържаме връзка. Изпращал ми е футболни обувки и фланелки. Имам негови на Каляри и на Фиорентина. Когато стана капитан на "виолетовите" миналото лято, му се обадих, за да му честитя. Давиде беше много щастлив и ми каза: "Чоме, това е голяма чест за мен, но трудното тепърва предстои, защото лентата тежи. Особено тази на клуб като Фиорентина".

През есента отново се чухме по телефона. Без изобщо да предположа, че това е последният ни разговор. Тъжно е, защото Астори ни напусна много млад. Та той съвсем скоро - в началото на януари навърши 31 години. Беше много добър футболист, това го знаят всички, които се интересуват от италианския футбол.

Имам една много специална снимка. На нея сме двамата и пием вода по интересен начин. Пращам ви я от личния ми архив", каза още Чомето.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С такава напреднала медицина, бизнесът с разни вещества е за милиарди. Винаги ще замитат случаите, защото фармацевтичните гиганти имат лобита навсякъде...
Aнонимен
на 04.03.2018 г.
+4
 
 
много млади спортисти си отиват от този свят,какво ги зобят тия доктори?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: