Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Апартамент на ужасите в "Люлин", има и загинал
Автор: Екип Ruse24.bg 10:04 / 22.02.2018Коментари (0)1786
©
Мъж на име Стефан Янев е открит мъртъв в апартамент в столичния кв. "Люлин". Това става ясно от пост на журналиста Жоро Игнатов, който е част от предаването "Съдебен спор". По думите му Стефан е викал за помощ за последно на 11-и февруари в момент, в който дъщеря му Мария се е заканвала да го убие. Той е бил обявен за издирване на 12 февруари.

Три момичета, които никога не са ходили на училище, са открили полицията и социалните в жилището. "Семейството явно е живяло в една стая, където имаше един диван и едно легло, имаше много дрехи, беше разхвърляно. В предаването "Съдебен спор" дядо им е разкрил, че дечицата никога не са посещавали училище и са били заключени от родителите си. Дни след излъчването на предаването възрастният мъж е изчезнал, а малко по-късно е открит мъртъв. Към момента има подозрения, че става въпрос за убийство. 

"Родителите са адвенисти", обясниха от дирекцията за социално подпомагане. Ето какво пише Жоро Игнатов във "Фейсбук" профила си. Той прилага и снимка от мястото, където е открит трупът на Стефан. Публикуваме разказа му без редакторска намеса: 

Издирваният Стефан Янев е открит мъртъв! Тялото на възрастния мъж е намерено тази вечер на общ балкон, намиращ се срещу апартамента му. Стефан за последно е чут от съседи да вика за помощ на 11-и февруари, докато дъщеря му Мария се е заканвала, че ще го убие. Дошлите на място полицаи са си тръгнали, след като никой не им е отворил вратата на жилището. 

Г-н Янев се обърна за помощ към "Съдебен спор", но след заснемането на репортажа животът му е бил насилствено отнет. Не доживя да дойде в студиото, както и вчера да отпразнува 87-ия си рожден ден. Спестих ви бруталността на снимката, която отразява неадекватността на институциите... Нека душата му да намери покой!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: