Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Ивайло Кирилов: Очаквам Локо (Русе) да продължи с доброто си представяне и през пролетта
Автор: Екип Ruse24.bg 11:37 / 27.01.2018Коментари (0)7212
© ФК Локомотив
Представителният отбор на ФК Локомотив (Русе) започна подготовка за пролетния полусезон. Старши треньорът Ивайло Кирилов застана пред клубния сайт, за да даде повече яснота около селекцията, контролите и целите пред тима.

- Русенските "железничари" вече се готвят за подновяването на първенството в Трета лига. Какви за новините около отбора?

- Водим пълноценна подготовка и очаквам да затвърдим през пролетта добрите впечатления, които оставихме с представянето си в първенството на Трета лига досега. Запазваме почти същия състав от есента и мисля, че можем само да надграждаме постигнатото през есента. Изключително съм доволен от представянето на младите ни футболисти и ще продължа да залагам на тях. Отборът ни има солиден гръбнак от опитни играчи и покрай тях младите израстват бързо, което много ме радва.

- Имаше доста спекулации в медиите, че някои от футболистите на Локо (Русе) ще преминат в "Дунав" през пролетта. Каква е истината по този въпрос?

- Това, което мога да кажа на този етап е, че Динко Станчев и Стефан Митев остават твърдо при нас и през пролетния полусезон. Единствено централният нападател Сонер Хюсеин води подготовка с "Дунав". Но не изключвам възможността, ако старши треньорът им Малин Орачев прецени, Сонер да се върне при нас и да ни помогне за пролетните мачове в Трета лига.

- Какви са другите новини по отношение на селекцията?

- Мога да потвърдя, че централният защитник Борислав Джарнавлиев ще бъде с отбора и през пролетта, след като имаше планове да напусне. Двама наши бивши офанзивни футболисти - Валентин Валентинов и Радомир Хараланов, които есента играха съответно в Ботев (Нови пазар) и Светкавица (Търговище), изразиха желание да се върнат в Локо (Русе). Предстои ми да реша дали ще ползвам услугите им през пролетния полусезон.

- Ясна ли е вече програмата за контролните мачове?

- В събота, 27 януари, ще играем в Свищов с "Академик" в първата контрола. За идния уикенд сме предвидили мач с Бенковски (Бяла) в Русе, като предстои да уточним деня и часа. На 11 март ще играем с "Кубрат", но според условията ще решим дали ще им гостуваме или ще ги приемем в Русе. Контролите ни приключват на 17 март, когато ще гостуваме на "Лудогорец U19" в Разград. Първият ни мач в Трета лига ще бъде на 25 март, неделя, от 14:00 часа, когато сме домакините на "Светкавица".

- Локомотив (Русе) изигра повечето си домакинства през есента в Сливо поле, поради липса на подходящ терен в града. Как стои този въпрос за пролетния полусезон?

- Надявам се, че стадион "Дунав" ще бъде напълно готов и ще ни приеме отново за мачовете в Трета лига. Ясно е, че всички искаме да играем в Русе и мисля, че през пролетта няма да ни се налага да търсим терени из областта, за да провеждаме там домакинските си срещи.

Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: