Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Спасена дузпа, контузия на капитана и серия от 6 мача без загуба за Локо (Русе)
Автор: Екип Ruse24.bg 09:24 / 04.12.2017Коментари (0)1820
© ФК Локомотив
Ботев (Нови пазар) и Локомотив (Русе) завършиха наравно 0:0 в среща от последния есенен XVII-и кръг на първенството в Североизточната трета лига. Вратарят на "железничарите" Димитър Лазаров хвана дузпа, а домакините завършиха мача с десет души на тежкия терен в Нови пазар.

Двубоят ще се запомни с твърдата игра на "Ботев", стигаща на моменти до откровени грубости. От своя страна футболистите на "Локомотив" опитаха да играят по-технично и имаха по-чисти положения, които обаче не успяха да реализират.

След почивката реферът Красен Георгиев от Варна даде спорна дузпа за домакините при шпагат и игра за топката на бранителя на русенци Мартин Иванов в наказателното поле. Вратарят на "железничарите" Димитър Лазаров успя да отрази удара от бялата точка в 50-ата минута и запази вратата си суха.

Грубостите по терена стигнаха до жесток удар без топка в 78-ата минута срещу капитана на Локо (Русе) Живко Парашкевов, който в адски болки бе принудително заменен. За тази си постъпка нападателят на "Ботев" Юлиян Загоров видя червения цвят на картона и новопазарци завършиха срещата с намален състав.

В последните минути "железничарите" можеха да се поздравят и с пълния успех, но изведеният сам срещу вратата Сонер Хюсеин пропусна от изгодно положение.

"Съжалявам, че изпуснахме да победим в Нови пазар. Имахме всички шансове да прибавим нови три точки в актива си. Теренът беше много тежък, а домакините от "Ботев" преминаха границите на твърдата игра, докато нашият отбор се опитваше през целия мач да играе футбол. Сега ни предстои дълга пауза в първенството и се надявам напролет да продължим с добрите си игри в Трета лига", каза след края на срещата старши треньорът на русенци Ивайло Кирилов.

По този начин Локомотив (Русе) завърши есенния дял на шампионата със серия от шест мача без загуба и заема четвъртото място в класирането с актив от 26 точки. Следващият мач на "червено-черните" в Трета лига ще бъде през пролетта на 2018 година, когато в края на февруари ще приемат Светкавица (Търговище). Предстои Зоналният съвет на БФС да оповести датите и часовете на двубоите от пролетния полусезон непосредствено преди неговото начало.

Съставът на Локо (Русе):

Димитър Лазаров, Владимир Перчемлиев, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Мартин Рачев, Ивайло Иванов, Живко Парашкевов (капитан) /78′ - Мартин Георгиев/, Стефан Митев, Мирослав Георгиев, Мартин Недков, Сонер Хюсеин.

Още по темата: общо новини по темата: 43
21.07.2018
20.11.2017
11.08.2017
04.08.2017
02.08.2017
01.08.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: