Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Янко Янев и помощта към пострадалите при ПТП
Автор: Екип Ruse24.bg 11:02 / 25.10.2017Коментари (0)1084
©
Лятото вече отмина, а равносметката след него е повече от стряскаща. Непрекъснатата черна хроника от новинарските емисии може би трябваше да провокира някаква гражданска съвест и отговорно шофиране, но и след този летен сезон пътнотранспортните произшествия са над 2000, с голям процент пострадали и загинали. И ако за новинарските емисии това е само статистика, то десетки семейства и човешки съдби са били преобърнати само за няколко секунди невнимание на пътя. В такъв момент е трудно на близките да се занимават с бюрокрация и неефективно здравеопазване. А когато хората имат нужда от професионална помощ в борбата със застрахователите, уменията на адвокат Янко Янев и екипа му са от изключителна помощ на пострадалите.

Адвокат Янко Янев е роден през 1974-а година в град Хасково. Завършва висшето си образование със специалност магистър по право в Югозападен университет "Неофит Рилски" и полага задължителния си едногодишен стаж в град София. През 2001-а година започва практиката си като юрист в известна софийска кантора, а няколко години по-късно разкрива собствена кантора, отново в столицата. С годините практиката му се разраства, към екипа му се присъединяват доказали се професионалисти с дългогодишен стаж в областта на застраховането, гражданското и търговското право и недвижимите имоти. Разкрива офиси в Пловдив и Велико Търново, а професионалната консултация и правната помощ на хората остават основен движещ елемент в работата на кантората на адвокат Янко Янев.

Около година след като претърпява изключително тежък пътен инцидент, при който едва не остава парализиран, адвокат Янко Янев става основен двигател за създаването на фондация "За пострадалите", която помага на хора, пострадали при пътнотранспортни произшествия и трудови злополуки.

Личното преживяване на адвокат Янко Янев му помага да разбере тежката бюрократична въртележка, в която попадат пострадалите и техните близки, за да могат да получат дължимото им се обезщетение, адекватна медицинска грижа и рехабилитация. А от това често се възползват застрахователите, които се опитват да изплатят значително по-ниски обезщетения и разчитат на незапознатостта на хората със закона. Ето защо фондация "За пострадалите" предоставя безплатна, компетентна и навременна консултация. Също така ще бъдете свързани с професионалисти, които ще ви осигурят юридическа защита и съдействие по време на наказателното производство, за установяване на виновника за произшествието, в неговата досъдебна фаза и при евентуално започване на дело за изплащане на обезщетение за претърпени от вас вреди.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: