Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Караянчева захапа Радев: Да пита жена си за беквокалите на Азис, тя нали го харесва!
Автор: Екип Ruse24.bg 10:46 / 03.10.2017Коментари (33)1840
© Нова тв
Не искаме оставката на президента, искаме да говорим с него. Той е и наш президент, не само на БСП. Това е моят президент, но искам да бъда и аз неговият гражданин на България. Това заяви в "Здравей, България" Цвета Караянчева, народен представител от партия ГЕРБ. "Нека спре военната реторика. Той е държавният глава на България. Никой не ми дава разрешение да говоря така, просто изразявам мнение. Конфликт няма. Ние не сме в парламента, за да се обичаме, няма да се женим. Става въпрос за процедура, с която ще бъдат пръснати пари на българските данъкоплатци. Никой не заявявал, че всичко е насочено срещу президента", добави Караянчева. 

"Аз разбирам, че президентът е военен, но той трябваше да остави своята униформа в гардероба си. Нима той иска онзи парламент преди 89-та година. Сега е демокрация. Какво значи беквокали - това обида ли е, или комплимент към нас. Беквокал е Азис. Да пита жена си, която публично призна, че обича да го слуша, заяви Караянчева.  

"Не живеем в Северна Корея да ни казва някой какво да правим. Няма да си затворя устата да питам. Като трябва да споделя и кажа нещо, никой не може да ме спре", добави тя. Караянчева коментира и оставката на Делян Добрев: "Той е много честен човек и голям професионалист. Това, което се случи беше изключително спонтанно. Парламентът много ще загуби, ако той си отиде. Той е много качествен човек, получава подкрепа от много синдикати и организации. Активистите на БСП обикалят по районите и се опитват да атакуват представителите от съответните райони.

Държавата в момента върви и дава средства. Ето сега например даваме на пенсионерите, даваме за инфраструктура за образование, а ние 4 дни трябва да се занимаваме с Хасково. Госпожа Елена Йончева ще я коментирам, когато излезе с такава схемичка като в Хасково за Каварна. Аз лично няма да гласувам оставката на господин Добрев", каза тя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"Аз лично няма да гласувам оставката на господин Добрев", каза тя." Защо няма да гласувате, г-жа Караянчева?Гласуването може да има както положителен, така и отрицателен вот.Ако искате той да не си отиде гласувайте "против".И това е гласуване.
-2
 
 
минаващи :) ..... аз днес няма да те бъзикам :)
-3
 
 
Преврата е готов. Корнелия, кучката на Путин, ще ни вади от ЕС и НАТО. Най-добре да ни оставят една автономна територия, граничеща с Румъния, и умните и красивите да се заселим там. Останлия лош генетичен фонд заедно с мангалите, нека си плащат на Лукойл, ЕРп-тата и всички останали руски офшорки, от които зависи България. Прави се референдум и се гласува. Който иска с учшанката в руското блято, защо да не го оставим? Това е истинската демокрация.
-3
 
 
Тук от дежурните пешки на амбразурата разбрахме,че канар-57,коко динеф,сидер яворов,VeselinK,VVK ,на гьона Баба му и минавания от всякъде Резон...много обичат Деси...и гЪЗИС :)
-1
 
 
Хмм БСП да не са дошли пак на гости в Пловдив?! Като гледам минусчетата...
-2
 
 
"Ние не сме в парламента, за да се обичаме, няма да се женим"... 'Що бе Цвете, тоя Руменчо Радевчо обича да се жени! Но дали "дига самолета", май-май вече му е трудно или невъзможно...
на 03.10.2017 г.
+1
 
 
Караянчева научи ли поне къде е Пекин и на коя държава е столица.
0
 
 
Демокрацията не искали да се чува и друго мнение? Какво общо има музиката която харесва жената на Радев с изказаната от него позиция? Това, че се включваме в пошлата полемика между политиците ни принизява до тяхното ниво.
0
 
 
Има боклуци и боклуци.Като знам,как ожениха Румбата за онзи секЛецарски кон - Деси...малко преди изборите и като гледам каква жена е зарязал заради чалгарската кобила...не се изненадвам,че ако не му напишат репликите от Посрано 20 ,няма и да се обади. А това,че ген.Деси слуша чалга не ме изненадва.То май всичките дето харесват Радев и нея,харесват и Азис.Спомням си,че преди президентските избори дрОгаря се похвали,че Деси го закарала на опера за първи път. Сигурно и на театър е бил толкова.Цял живот легни-стани,дисциплина и порядки....и с тая каунска жилка от харманлийско...от цървул трандафор става ли ? Е как да не си вземе себеподобна цвичка за в леглото!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: