Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дъщерята на Петър Стоянов: Някои мислеха, че баща ми е премиер на Молдова, президент на Македония или цар на Румъния
Автор: Екип Ruse24.bg 10:10 / 10.09.2017Коментари (8)1764
©
Годините, в които баща ми беше президент, са дар за мен и съм невероятно благодарна. Това призна дъщерята на президента Петър Стоянов Теофана.

"Когато татко стана президент, бях много малка и не разбирах какво се случва. Когато ми казаха, че ще се местим да живеем в "Бояна", бях много разстроена, защото не исках да живея с леля Бояна", спомня си с усмивка пред bTV президентската щерка. Казва, че животът на президентската дъщеря не се различава по нищо от този на всяко друго момиче. 

"Бях на морето с майка ми и баща ми в Гърция и се запознах с момиче италианче. И започнахме да си играем, беше много забавно. И в един момент тя ме пита какво работи баща ми. И аз казвам: Ами, президент е. И тя каза: И моят! На коя фирма? И аз казвам: Ами, на държава. Има обаче срещи, които никога няма да забрави. 

"Имах огромен шанс да се запозная с Бил Клинтън. Който всъщност е много близък приятел на баща ми и до днес. И аз тъкмо излизах, а той влизаше и си спомням как ми пипна якето и каза: О, това е толкова хубаво яке! И това яке не съм го сваляла почти 2 години. Беше едно никакво, черно яке. Но щом Бил Клинтън го е казал", допълва Теофана. 

На 12-годишна възраст Теофана заминава за Женева, където завършва международно училище. Учела заедно с племенничката на Саддам Хюсеин. Но нито един човек в елитното учебно заведение не знаел кой е баща й. 

"Някои мислеха, че баща ми е министър-председател на Молдова, президент на Македония, цар на Румъния. Все около България, но не точно в България", казва още тя. 

"Баща ми е един от най-интелигентните хора, които познавам. Често се допитвам до него за съвет. И двамата много обичаме историята", признава Теофана.

"Много добре зная откъде идвам. Това, че днес работя в Женева, не означава, че след 2 месеца няма да работя в София, Пловдив или Плевен", добавя тя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От куртоазия обичате България,но задниците ви най добре доказват къде им е най добре!Няма смисъл от демагогия и фалшиви убеждения...като си се нагласила и устроила някъде,седи си там и се радвай на живота.Няма смисъл да разтягаш локуми за онова,където не си и верояно ще се връщаш само на "гости' !
0
 
 
Времето побеждава всяка лъжа. Ще проверим къде работиш след два месеца, също и след две години. :)
0
 
 
Приятел с Клинтън,който заедно с оная вещица жена си,водят класация за най-много умрели от самоубийства и нещастни случаи свидетели (към 80 човека). Фондацията им прибра стотици милиони за земетресението в Хаити,и не даде и един долар на клетите примати там.Бил засипа Сърбия с уранови бомби( жилищни квартали!!!) в една скалъпена война,и обвини руснаците за нея. А бат Петьо го подкрепяше с неистов възторг,щото да ни приемат в НАТО.А унищожихме и единствената си защита срещу евентуална заплаха от юг - ракетите СС23,пак заради осраното НАТО. И сега Теофанчето хвали тати,който и помага със съвети и я изпрати да живее в Швейцария,за да може от там да пълни главите на тъпаците в България с либерастки небивалици. Ще повърна.
-1
 
 
Ама хич не ти вярвам на последните два реда!
0
 
 
"Някои мислеха, че баща ми е министър-председател на Молдова, президент на Македония, цар на Румъния. Все около България, но не точно в България", казва още тя. КОМЕНТАР: Това западно невежество неизбежно ме води към знаменития пътепис на Щастливеца, издаден преди век и четвърт, където Алеко описва диалога си с митничаря от нюйоркското пристанище. Та този американски чиновник, види се, никога не е чувал за България и определя свищовеца като русин, после - унгарец, а накрая - и като турчин, макар че му е показана картата на Европа; " Oh, yes, Turkey; all right! - казал митничарят. Е, до ден днешен нищо не се е променило; нас, българите, в Западна Европа и Америка ни смятат за примати, така, както ние пък определяме населението на Бурунди, Бутан, Бруней и поне още стотина държави по света. А "европейците" от Запада не знаят и никога няма да признаят, че България ги спаси от турското нашествие...
+2
 
 
Даа особено в Плевен за 500 кинта със сигурност! рџ?Ђ я стига!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: