Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Влогър удари Сузанита в земята
Автор: Екип Ruse24.bg 16:44 / 01.09.2017Коментари (10)1273
©
Влогърът Dro отново остана потресен от 14-годишната певица Сузанита. Щерката на Орхан Мурад вчера пусна дуетното си парче с Андреа, което вече трупа лавинообразно гледания в музикалните платформи. Влогърът е известен с това, че реагира на различни музикални видеа. Преди време той коментира песента "Луцифер и Буда" и беше разочарован. 

След като чу родния хит той отсече: "Кучко, ти си само на 14, трябва да си в училище, не да правиш това". Андреа е една от любимките на Dro. Това е една от причините той да реши отново да гледа видео, в което участва точно Сузанита, признава си чужденецът. След като чува парчето "Строго забранено", той отново остава безмълвен. След първоначалния ступор той решава да похвали Андреа, която според него е от истинска класа. 

После обаче се спира. "Сузанита... много си сладка, но... ти си на 14. Това не е нещо, което трябва да правиш. Малко момиче, ти не си Гери-Никол", казва той, добавяйки, че му е неудобно да е откровен и да каже какво наистина мисли, защото момичето е много малко. "Все пак определено имам мнение и какво да кажа, просто не е редно". "Кой е следващият, с който ще се набута да прави дует? Галин, Криско, Галена? Обичам Андреа, каквото и да си мислите. Коя е пълнолетната възраст в България, за бога.. Частта, в която пее Сузанита, просто не е за нея. Видеото е сладко, но Сузанита е прекалено млада, за да прави това", добави той. Drо е повече от шокиран и искрено съветва щерката на Орхан Мурад да остави музиката, поне за момента, пише "Блиц". 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще мине и нейното време. Първо беше Гери-Никол, сега е Мис Чело, догодина ще е някоя друга...
0
 
 
Добре де, на никой ли не му минава през мозъка, че това е дете на 14 години и всичкия тоя "имидж" е за над 18 години?! Няма ли органи в тая държава (освен полови), които да се заинтересуват какво-що...?! Тя нека да си пее, но с тези клипове и снимки какъв пример даваме? СЕМ няма ли да се самосезира? Или чак ако някой сръбнал или смръкнал батко на 40-ина години и разцепи ... "плика с хонорара", ще започнат комисии в парламента, правата на детето, бля бля ... стойки и чалъми! Прост народ-слаба държава!
+2
 
 
Въпросното момиченце ще го заболи най-много, ако всички дружно престанем да й гледаме клиповете и да я коментираме. Буквално ще й съсипем "таланта"... :)
на 02.09.2017 г.
0
 
 
Тая сузинита или както е там като е толкова отворена да направи едно видео с 5-6 едропиш..ви негра как и цепат ан..а по 2-3 наведнъж и ще стане известна в целия свят!
0
 
 
Човек,който е гледал клип от в чагла индустрията,да дава акъл?Нещо не схащам аз???? Не съм го гледал и няма да го направя,явно новата чалгица,трябва да излезе наяве,.....Мерси!
-5
 
 
Тъмнозеления dro,пълен смях,а мацето си е екстра.
-3
 
 
Dro, който е хомосексуален траверс негър? Seems legit...
+2
 
 
Тоя Дро, какъв чужденец е? Откъде е? С какво го кефи българо-циганската чалга? Андреа му е любимка??? Явно, наистина е чужденец - български циганин, който се прави на кОлтурен чужденец!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: