Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Валери Симеонов разплака меломаните! Среднощните му акции провалиха най-голямото музикално събитие това лято
Автор: Екип Ruse24.bg 17:29 / 15.08.2017Коментари (8)780
©
Най-големият летен музикален фест на българското Черноморие - Solar Summer, се отменя. Причината е акцията на вицепремиера Валери Симеонов в курорта Слънчев бряг.

Музикалното събитие трябваше да се проведе идния петък и събота на традиционното си място на "Какао бийч". "Към момента, а и през целия сезон, липсват подходящите условия, които да гарантират характерните за Solar качествен звук, ефектна сцена и безпроблемно протичане на събитията", пишат организаторите.

От съобщението се разбира, че те имат опасения, че събитието може да бъде прекратено от нова акция на държавните органи, а озвучителната техника да бъде иззета.

Организаторите поднасят своите извинения към всички, които са планирали да посетят събитието този уикенд, като в момента се договарят нови дати за участия на диджеите Adam Beyer и Paco Osuna.

"Закупените билети ще важат за новите дати, но могат да бъдат и върнати в офисите на "Ивентим" или на касите, където са били купени, от 16.8.2017 г.", се казва още в съобщението. По време на акциите някои от най-популярните нощни заведения в курорта бряг бяха затворени, като беше иззета озвучителна техника.

В проверките участваха и екипи на полицията, НАП, агенцията по храните, Регионалната здравна инспекция и инспекцията по труда. Валери Симеонов се зарече контролът да продължи до края на сезона.

 

Източник: "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Наркоманите ги е страх торбалан да не им вземе лаптопа и уредбата. Ще ходят да се дрогират някъде другате в събота.
+3
 
 
"...те имат опасения, че събитието може да бъде прекратено от нова акция на държавните органи, а озвучителната техника да бъде иззета". Основателни опасения! Защото знаят, че "газят в киреча"! Апропо, какво е това огромно събитие Solar Summer, за което никой културен българин не се сеща? Да не би това да е българският Woodstock?
-2
 
 
Оставка Симеонов ! Оставка !!! Патриотична *одлога
+1
 
 
Валерка, в Пазарджик на кръстовището на "Найчо Цанов" и "Градинарска" има една фитнес зала.От 7.00 сутринта до 22.00 вечерта се чува яко музика, дрънкане на железа, превзет смях и т.н.!Коли спират в кръстовището, форсират двигатели, мотори бръмчат и кво да ти расправям ве майна!Фитнес залата е на някой си Перо-полицай-катаджия!Ако можеш нещо да напрайш ше черпя!Да се самосезират прокуратура, МВР, КАТ, ГДБОП, РИОКОЗ, МИОКОЗ И ВСИЧКО КОЗ!А!ДА НЕ ЗАБРАВЯ ТАМ СЕ СЪБИРАТ "УХРАНИТЕЛИТЕ" ОТ НА НАСКО ПЕШЕВ ФИРМАТА "ДАЙКС", КВО ПАЗЯТ ТАМ НЕ ЗНАМ, АМА ГИ ГЛЕДАМ, ЧЕ СИ БАРАТ КЕСИИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН И ДРИФТЯТ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ ДАЧИЙКИ!НАСКО, НАСКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ И ТИ!ПЛАЩАШ НА НЯКВИ ЛЕШПЕРИ БЕЗ ГРАМ МОЗЪК!
Aнонимен
на 15.08.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: