Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сани Алекса с покъртителна изповед за побоя на шведа
Автор: Екип Ruse24.bg 12:50 / 23.07.2017Коментари (6)693
©
С продуцента ми имахме хубави песни. С него имахме различни виждания, не желая да коментирам нищо, свързано с "Вирджиния рекърдс".

Бизнесът в България е мръсен, тук хората слушат с очите си. Това заяви Сани Алекса пред Мон Дьо в "Събуди се".

Искам да срещна любовта и мъжа на живота си. Мисля скоро време да направя песен, след това, което ми се случи. Ще успея. Силната ми страна ми е инатът, положителна съм", каза още тя. "Сляпа беше любовта ми. Нищо не се е объркало по пътя ми, това е просто един урок.

След първия път - 31 март, честно да си кажа, не исках да се върна, тогава се крих, той не спираше да ми пише, колко много съжалява и, че не помни даже какво се е случило. Беше ми по-лесно да дам шанс и да простя, отколкото да си призная и да кажа на някого какво се е случило. Тогава бях много уплашена, защото той ме хвана за гушата и ме блъсна в стената.

Просто е най-болезненото на някой, на който си дал душата и тялото си, да се държи така. Толкова силно ме беше удрял, че ми излезе пяна от устата, а той просто загаси лампата и си излезе", признава през сълзи певицата.

"Срам ме беше, защото аз съм си го избрала. По-лесно е да простиш, защото всички правим грешки. Сега се срамувам, но малко. Изключително импулсивно направих поста си за "Фейсбук" и си мисля, че ако не го бях сторила, ако не ги бях качила тези снимки, сигурно пак щях да се върна при него. Хората ми казват, това случи ли се веднъж, това ще се случи и втори път. В Швеция нямат наказания за такива неща, както виждате той е на свобода. Те просто имат лека глоба. Дори и да успея да го осъдя нищо не мога да му направя. Ако някой си мисли, че е за пари, той няма, ние бяхме заедно по любов", признава тя.

"На 10 срещу 11 юни се карахме на прибиране от сватба. Знаеш как един скандал ескалира от нищото. Хората се държаха на самата сватба много грубо с мен. Младоженецът ме караше да им пея, а приятелят ми просто седеше и слушаше. Питах го няма ли да ме защити, но той мълчеше. Бяхме се карали за шведа, който ритна камериерка тук в България. Той не вярва на медиите тук. Като се замисля ние се карахме само заради българите. Той ни обиждаше, че сме цигани", призна тя.

"Наричал ме е курва. Говорих с бившата му приятелка, тя каза, че той е алкохолик. Тя ми каза като пие, да ходя в другата стая, аз обаче не ходя, аз говоря и се изправям с лицето си пред проблемите. Алкохолът е нещо много лошо. Ние постоянно пътувахме, за да той не е в депресия", каза Сани.

Сани Алекса разказа, че шведът не спира да лъже, че тя го е рекетирала.

"Нормално е да казва лъжи, за да се защити. Все пак никой не може да срине моя свят. Вярвам, че няма да направи нещо по-брутално и грозно. Той продължава да ми пише, искал да се видим и да ме прегърне пак", призна тя. Певицата показа скандална кореспонденция с шведа, който признава, че тя не е падала по стълбите, както се спекулира в някои медии и нагло признава, че не съжалява за това, което й е причинил.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя глиган лъже яко за са се шуми около него !
+2
 
 
Той ни обиждаше, че сме цигани", призна тя."Наричал ме е к***а. Говорих с бившата му приятелка, тя каза, че той е алкохолик. Тя ми каза като пие, да ходя в другата стая, аз обаче не ходя, аз говоря и се изправям с лицето си пред проблемите. Алкохолът е нещо много лошо. Ние постоянно пътувахме, за да той не е в депресия", каза Сани. АКО ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СИ КАЗАЛА Е ВЯРНО - ДА ТИ ИМАМ ПРЕДСТАВАТА ЗА ЛЮБОВ !!!! ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЯГАШ ДАЛЕЧЕ...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: