Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Локо (Русе) наказа Ботев (Нови пазар)
Автор: Екип Ruse24.bg 10:42 / 15.05.2017Коментари (0)1906
© ФК Локомотив
Локомотив (Русе) надви Ботев (Нови пазар) с 2:0 в среща от XXX кръг на Североизточната лига. "Железничарите" доминираха тотално по време на целия мач и заслужаваха далеч по-изразителна победа. Головете вкараха появилите се като резерви на терена Хараланов и Валентинов.

Двубоят се игра на отлично подготвения терен в село Червена вода, поради ремонт на стадион "Дунав", където локомотивци домакинстваха досега.

Още от първите минути "железничарите" сгънаха здраво своя съперник. Динко Дерменджиев имаше две чудесни възможности да открие резултата, но пропусна от изгодни положения.

В 20-ата минута Алеф Караосман нахлу на скорост в наказателното поле на гостите, където бе съборен от играч на "Ботев". Главният съдия Пенчев веднага посочи бялата точка. Новопазарският вратар Тодоров обаче изби удара на капитана на "Локомотив" Живко Парашкевов от бялата точка, а веднага след това отрази и добавката на притичалия Мартин Недков.

В края на първото полувреме при разправия след извършено нарушение съдията показа червени картони на Динко Станчев от "железничарите" и на един играч на гостите. В състава на Локо (Русе) бе извършена и принудителна смяна. На мястото на контузения Дерменджиев в игра се появи централният нападател Радомир Хараланов.

Именно Хараланов успя да материализира тоталното превъзходство "железничарите" със страхотен гол. В 67-ата минута той игра на двойно подаване с Борислав Караиванов и бе изведен пред вратата на гостите от Нови пазар. Вместо да подаде на свой съотборник, Радомир Хараланов отправи истински снаряд в "паяжината" на сглобката, въпреки отчаяния опит на вратаря Тодоров да избие топката - 1:0.

Влезлият като резерва Валентин Валентинов подпечата успеха на Локо (Русе) с втори гол в 73-ата минута. При пробив отдясно на Недков вратарят Тодоров успя да избие топката, която се търколи до тъчлинията. Валентинов успя да я догони и с хубав фалцов удар от малък ъгъл прехвърли стража на гостите за 2:0.

"Направихме страхотен мач и заслужено победихме. Поздравявам целия ни отбор с този успех. Искам да благодаря на кметството в Червена вода и на Людмил Любенов от ФК "Сокол" за прекрасните условия, които ни предоставиха за провеждането на тази среща. За нас беше истинско удоволствие да ползваме базата в Червена вода и отлично подготвения терен", коментира след края на двубоя техническият директор на Локомотив (Русе) Калоян Георгиев.

В следващия кръг "железничарите" ще гостуват на лидера в класирането Черноморец (Балчик). Мачът край морето е в сряда, 17 май, от 17:00 часа.

Съставът на Локо (Русе) срещу Ботев (Нови пазар):

1. Димитър Лазаров, 4. Ивайло Иванов, 7. Атила Юмер, 8. Огнян Брайнов, 13. Мартин Рачев, 19. Живко Парашкевов (капитан) /3. Мартин Георгиев/, 14. Динко Дерменджиев /9. Радомир Хараланов/, 17. Мартин Недков, 24. Борислав Караиванов, 11. Динко Станчев, 18. Алеф Караосман /22. Валентин Валентинов/.

Още по темата: общо новини по темата: 43
21.07.2018
04.12.2017
20.11.2017
11.08.2017
04.08.2017
02.08.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: