Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Митьо Очите, преди да падне покосен: Копелета мръсни... убиха ме!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:34 / 10.06.2016Коментари (0)825
© 24 часа
"Копелета мръсни...убиха ме!", изплакал Димитър Желязков-Очите и паднал покосен на пода на ресторанта в Слънчев бряг, в който се разигра кървавия екшън снощи. 

В препълнения с туристи ресторант Очите влязъл минути по-рано с петима свои охранители, пише в подробен репортаж "Уикенд".

Групата пристигнала в заведението, за да се срещне с конкурентна бригада, най-вероятно част от структурите на арестувания само преди дни в Бургас охранителен бос Николай Мечков.

Димитър Желязков обаче останал неприятно изненадан от неочаквания отпор, който среща бандата му. Трима или четирима мъже, които са били в ресторант "Фор Ю" откриват стрелба срещу Очите и гардовете му още при влизането им в ресторанта.

"Изстреляха се над 50 куршума! Беше страшно, все едно си в Бейрут! Стреляха с малки автомати, както и с пистолети. Бяхме петима души, имахме среща в ресторанта в 9 ч. Преди това се разхождахме по алеята в Слънчев бряг. 

В уречения час влязохме в ресторанта и веднага ни засипа дъжд от куршуми. По масите имаше семейства, които вечеряха, имаше и майки с малки деца. Подът и стените в ресторанта бяха оплискани в кръв. По чудо нямаше още жертви", разказва очевидец на кървавия екшън.

Бодигардът Александър бил улучен първи с два куршума в главата. Според запознати, дори да оцелее Митьо Очите ще остане инвалид.

Минути след невижданата престрелка, антимафиоти блокираха болницата и напълниха улиците на курорта. Десетки клиенти в ресторант "Фор Ю" също не били пускани да си тръгват.

"Млади майки бяха държани повече от 2 часа в ресторанта, за да бъдат разпитани. Обстановката беше като от филм на Тарантино - кръв, мозък и пищящи хора...", описват ужаса свидетели на незапомнената стрелба.

Според очевидци в мафиотското меле се включили общо над 40 души. Първият, който натиснал спусъка на 9-милиметровия пистолет "Макаров", бил благоевградчанин с прякор Дудата, който събирал лепта от таксиметровите шофьори от името на Николай Мечков.

Мъж в сини дрехи и гола глава, отговарящ на описанието на Дудата, бе изведен от ресторант "Фор Ю" около час след касапницата. Заедно с Дудата бяха арестувани още няколко човека, сред които и жена. Според твърденията на посетители на ресторанта, арестуваната дама опитала да скрие и изнесе пистолетите, с които благоевградските мутри посрещнали армията на Митьо Очите.


Още по темата: общо новини по темата: 115
19.12.2022 »
22.12.2017 »
21.04.2017 »
12.04.2017 »
20.01.2017 »
17.11.2016 »
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: