Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ученичката, обвинила екскмета на Пазарджик в изнасилване, била много пияна
Автор: Екип Ruse24.bg 10:41 / 19.01.2016Коментари (15)987
©
Иван Евстатиев
В кръвта на ученичката, която обвини бившия кмет на Стрелча и Пазарджик в изнасилване, е открито голямо количество алкохол. Това сочат експертизите, които не са установили други упойващи вещества. Според източници на Нова телевизия става дума за поне 300 грама.

"Устата на момичето е била сцепена и тя цялата е била в кръв". Това заяви роднина на 16-годишното момиче.

"Когато я видях, тя беше много зле и не си спомняше нищо. Много е тежко. Не мога да повярвам, че това се случи при положение, че тя му се доверяваше много", заяви нейна приятелка. 

Протестите срещу Иван Евстатиев, бивш кмет на Стрелча и Пазарджик и настоящ общински съветник в Стрелча, продължават и вече не са само вечер, а през целия ден, показа репортаж на Нова телевизия.

Напрежението нараства с всеки изминал ден, бабата на пострадалото момиче заплаши, че ще протестират докрай срещу този педофил и се закани, че ще му отреже мъжкото достойнство и ще го хвърли на площада.

Хората са обезпокоени, че ако делото се гледа в техния град, няма да има справедливо правосъдие за Евстатиев, обвинен в изнасилване на 16-годишната ученичка. Затова вероятно процесът срещу него ще е в Пазарджик.

Протестиращите в Стрелча не са съгласни със заключението на полицията, че не е имало физическо насилие срещу момичето, а само сексуално посегателство. 

Свидетел разкри, че ученичката е била с цепната устна и цялата в кръв, когато я видял. Нейни съученички пък са посетили пострадалата Ирина и твърдят, че пострадалата е в шок.

Стана ясно още, че майката на момичето е била секретарка на Евстатиев, когато той е бил кмет на Стрелча и винаги го е защитавала. 

Жена от протестиращите, която се представи като лидер на местната соцорганизация, обвини БСП, че е издигнала отново Евстатиев за кмет, когато хората не са го искали.


Още по темата: общо новини по темата: 40
15.08.2018 »
05.05.2017 »
02.05.2017 »
25.04.2017 »
27.01.2017 »
27.01.2017 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
абе вие сте ебати хората е*и мъ маиката :@ ми даите на този паметник да мъ издигнем тогава заради такива коментари този ше е поредния които ше се измакне безнаказано както стана и с пони4ките...дееба и тапия народ дееба
-1
 
 
Все жени сте коментирали по долу....Ако имате дъщери,дали знаете какво правят децата ви зад отличния успех и поведение у вас? А нима не допускате,че е престъпно един мъж на 60 дори и доброволно да се възползва сексуално от едно 16 годишно момиче ? Тази червена свиня преди време беше замесен с проститутки за една делегация от Беларус...явно не му е за първи път и е наясно какво прави.Живее в хотел...майка и му е секретарка...юрист е.Да го оправдаем ли за действията си срещу малката "пикла" или да се замислите,че и вие сте майки и жени и е лесно на 16 да те склонят към нещо против волята ти,да те шантажират или да те насилят такива опитни Нерези и Боклуци като тоя другар от БСП.
0
 
 
Като познават Евстатиев,за6то са го избрали ,за6то са го допъснали???
0
 
 
Nina, кое точно Еи накара да си мислите, че не съм прочела статията??! Или съдите по себе си?! А може и да съм информирана. Защо мислите, че Вие сте най- информираната и Вашата гледна точка е най- точната?! Типично по български. Мога да коментирам, колкото си искам. Вие ли ще ми казвате какво да правя?! Ако не сте забелязала, госпожо, живеем в свободен свят, или поне някои от нас.
0
 
 
Защо коментирате като не сте информирана ,прочетете поне цялата статия.Не случайно хората са настръхнали .Те живеят там и познават и Евстатиев и момичето .Не може цял град да се вдигне против него без причина .
0
 
 
Да оти6ла доброволно,после изтрезняла и ре6ила 4е е изнасилена,неприятно наистина но??какво турси6 там моми4е???
0
 
 
А 16- годишната чий го дири покрай толкова възрастни мъже?! Да не би да са я отвлекли?!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: