Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Скандално изказване на Ердоган! Иска територии от България, Гърция, Македония и Босна
Автор: Екип Ruse24.bg 16:13 / 11.12.2013Коментари (55)1160
© Impact Press Group
Нов дипломатически скандал назрява между България, Гърция, Турция и Македония. Този път поводът е изказване на турския премиер Реджеп Тайип Ердоган. По време на изявление за местните избори в Кешан, Ердоган обяви за турски територии гръцка Тракия, части от Македония, България и Босна и Херцеговина.

Гръцките медии веднага реагираха. Според редица издания в южната ни съседка Анкара иска да разшири турските завоевания на територията на целия Балкански полуостров.

Изказването на Ердоган идва в момент, в който Турция и Атина се опитват да изгладят отношенията и да установят нова връзка, далеч от националистическите настроения в двете страни.

Това обаче не е първият подобен гаф на Ердоган, припомнят гръцките медии. През октомври негово изказване по време на посещение в Призрен предизвика остри реакции и в Сърбия. Тогава той заяви, че "Косово е Турция и Турция е Косово", посочвайки близките връзки между двете държави.

У нас официалните власти все още не са реагирали на изказването на Ердоган.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.12.2013 г.
0
 
 
Как не ги е срам тези смешни управници на България!!! Дума не обелиха за коментар, камоли да изразят някаква гражданска позиция, но така е и така ще е докато ни управлява БАШИБОЗУКА!!!! Моето лично мнение е, че сами сме си виновни щом като си седим пред телевизорите и тъпеем, а събитията си текат покрай нас. Нищо чудно в скоро време да станем турска провинция..... отново...
0
 
 
аз има претенции към луната имам един декар звезден прах там искам си го :)
0
 
 
абе то приказки много кой вярва на тия глупости в кой век сме - в нато сме и двете държави, турция се стреми към евро съюза едвали нато и брюксел биха допуснали едно такова неразбирателство да вземе връх чак ми е смешно като ви гледам да вярвате на глупости
Aнонимен
на 12.12.2013 г.
0
 
 
Може ида стане нещо лошо.Нали нямаме армия,и границата я пази полицията.24 год.правителствата на Р.България работят срещу народните интереси.24 год.- ЖИВОТА МИ МИНА САМО В ЛЪЖИ И ИЗМАМИ,от лъжливи,алчни,корумпирани политици.Вече ми е безразлично кой ще е на власт.Знам,че ще са пак същите олегарси.Язък за младите хора,че нямат никакво бъдеще тук..
0
 
 
ЕРДОГАН МАЛКО ЛИ МУ БЯХА 5ОО ГОДИНИ КАКВО ОЩЕ ИСКА .ИМА ЛИ ПРАВО
0
 
 
Вместо да сИ пишем тък да отидем И да запалим парламента с всички помяри ватре
0
 
 
Отговор на Запорожци до Мохамед IV Запорожките казаци до турския султан! Ти Султане, дявол турски, на проклетия дявол брат и другар, и на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол г*з таралеж да смачкаш? Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ние с тебе ще се бием, да ти е**м майката. Вавилонски готвач, Македонски водонос, Ерусалимски пивовар, Александрийски дерач, на Великия и Малкия Египет свинар, Арменска свиня, Подолски злодей, Татарски колчан, Каменецки палач, на целия горен и долен свят шут, а за нашия Бог - глупак, на самата аспида внук, а на нашия х*й - кука. Свинска мутра, конски г*з, месарско псе, непокръстена тиква, да ти е**м мамата. Ето така ти отговарят запорожките казаци, нищожество! Не си годен дори на християните свинете да пасеш! Датата не знаем, защото календар нямаме, месецът е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас!
0
 
 
А нашите власти защо мълчат.? Искаме незабавна реакция на Българското правителство. Те утре ще искат автономия. !!!!
0
 
 
Не вярвам някой да се изяви толкова крайно/фанатично необмислено.И вероятно само се опитвате да подбудите нежелани резултати.Все пак, ако тава изявление е истинско, то тогава този човек иска да направи така, че другите даржави да пуснат завесата, а не той ;) Дребни тарикати се оказва всички, но да си имаме едно на ум :)
0
 
 
Цяла беломорска тракия е наша. Има доста хора, които имат официални документи, скици на имоти. Повечето са с изключително много земи, но въпреки всичко не им дават обещетения.Единствената страна която има право да иска възстановяване на територий е България-северна добружа бел. тракия, одрин/ солун/ниш/неготин и околии, македония и малки селца и градчета според Сан Стефанският мир. договор. Притова териториите са населявани от самоопределили се Българи(мнозинство). Знаем,че реалните размери на България стигат доста по-далеч и че гореизписаните са по-малко и от половината подобаващи ни се територии.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: