Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Ариана Аматьорска Лига започва в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 08:32 / 30.05.2013Коментари (0)663
©
Четвъртото издание на Ариана Аматьорска Лига дава заявка да бъде най-мащабното футболно събитие, организирано досега от водещата марка бира в България. Турнирът ще се проведе в 13 града и ще даде възможност на стотици аматьорски футболни отбори да се борят за голямата награда - двубой срещу шампиона на България.

Русе ще бъде поредният град домакин на Ариана Аматьорска Лига 2013, като надпреварата стартира на 07 юни 2013 г. Регламентът през тази година предвижда всички мачове да се играят във формата на директните елиминации в рамките на три дни (петък-неделя).

Модерният спортен комплекс "Олимпия" (Дружба 3, ул. "Илинден" 11) ще посрещне всички отбори от Русе и областта, предоставяйки им най-добрите условия, за да покажат уменията си на футболния терен. Местните отбори ще имат и допълнителен стимул - да излъчат най-силния отбор, който да се бори за титлата "Шампион на Ариана Аматьорска Лига 2013", след като през миналата година тимовете на "Гегитрейд" и "Анархия" се представиха силно в големия финален турнир на Ариана.

За улеснение на футболните любители записването за участие в Ариана Аматьорска Лига 2013 е изцяло онлайн на официалната страница на турнира. Крайният срок за регистрация на отборите от Русе и региона е до 12.00 часа на 04 юни (вторник).

Шампионът на Русе ще бъде определен на 09 юни и ще представи града си на тазгодишното издание на големия финален турнир през юли. Претендентите от регионалните кръгове ще спечелят правото да участват в заключителната финална фаза, която ще се проведе на уникалния за България и Европа мобилен стадион "Ариана Арена".

Първенецът сред аматьорските състави ще получи голямата награда - възможността да премери сили в двубой срещу професионалния шампион по футбол на България за сезон 2012/2013. Освен това всички отбори тази година ще имат допълнителна мотивация да достигнат до финала. Организаторите от Ариана ще изпратят аматьорите финалисти на мача за Супер Купата на Европа на 30 август 2013 г. в Прага. Последната специална награда в Ариана Аматьорска Лига 2013 е за най-талантливия млад състезател, който ще изкара пробен период при шампионите с надеждата да стане професионален футболист.

Както в досегашните издания, Ариана ще даде възможност на всички фенове да се включат в първенството. В надпреварата могат да участват играчи над 18 години, които не са картотекирани като професионални състезатели в първенствата на "А", "Б" и "В" футболни групи за сезон 2012/2013. За високото ниво на турнира и правилното му провеждане и през тази година ще се грижат професионални съдии и делегати.

Още по темата: общо новини по темата: 1
10.06.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: