Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Жената на Митьо Очите го напусна? Антигона живее в София, докато Желязков гние в турска килия
Автор: Екип Ruse24.bg 16:02 / 08.02.2019Коментари (2)1888
©
Съпругата на Митьо Очите тихомълком е напуснала семейното гнездо. След години съвместно съжителство на несебърската ул. "Отец Паисий" Антигона Янулис е сменила адресната си регистрация.

Вместо при роднините в Поморие, или в някой друг имот по морето, половинката на Очите се заселва в София, става ясно от документи, до които "България Днес" се добра. Като връх на куриоза Антигона избира за новото си убежище очукана панелка в краен столичен квартал. Там според личната си карта Янулис обитава гарсониера на последния етаж. Проверка на място от екип на вестника показа, че нейна партньорка в панелката е 70-годишната баба Иванка.

Въй, к'во говориш бе, момче! Каква е тази Антигона? Не съм чувала, че друг човек живее у нас", обясни изненаданата старица.

Щом разбра, че става дума за половинката на Несебърския Ал Капоне, бабата се шашардиса още повече. Възрастната жена категорично отрече да е дала под наем или продала жилището си на Антигона, каквото е изричното изискване, за да бъде тя регистрирана там адресно

Хора от подземния свят подозират, че съпругата на Очите ползва панелката като прикритие, а вероятно живее в скъпа вила в столицата. Хора от Несебър припомнят слуховете, че отношенията между Антигона и Митьо Очите отдавна са охладнели. Наскоро дори се заговори, че Желязков има нова приятелка, с която планира сватба.

Реални или не, плановете на несебърския наркобос са осуетени заради проблемите му със закона. От лятото на миналата година Желязков се намира в турски арест след зрелищно бягство. Повод за напускането на страната е готвен арест по обвинение за ръководство на престъпна група за рекет и дрога.

Любопитно е, че проблемите със закона на Митьо Очите съвпадат с изнасянето на официалната му половинка в София. Според документите поне до началото на миналото лято Антигона официално си живее в Несебър. Новото й местожителство излиза наяве покрай разваляне на общия бизнес с общинския съветник от БСП в Карнобат Господин Русев. Половинката на Очите и социалистът Русев, който е племенник на укривателя на Очите Бенчо Бенчев имат обща фирма "Мит Рентакар". Дружеството е създадено през 2017 г. и се занимава с отдаване на коли под наем. При създаването на фирмата Антигона все още живее в Несебър. При покупката на дяловете на Русев тя сочи като домашен адрес панелката в София.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.02.2019 г.
0
 
 
Това Антигона Митьова Очитева ли е?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: