Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Жената на президента с гневен пост заради ето тези кадри
Автор: Екип Ruse24.bg 10:38 / 22.11.2018Коментари (12)1179
© Фейсбук
Десислава Радева публикува пост във Фейсбук за пререканието между служител на Пътна полиция и охраната й от НСО. Вчера се появи видео, което показва паркиран на пътното платно автомобил на службата и спор между униформен служител на МВР и двама цивилни от НСО. Първата дама заявява, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина и ескорт. Ето целия текст:

"Днес в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил. Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"... Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава. В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така. Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Жената на президента освен да си поства във фейсбук ,друго не може да направи..това ли е начина? За пореден път го прави ,то става навик да си изказва селското мнение във фейсбук ,като няма къде другаде?
+1
 
 
Гадни телефони.Не можеш да се изсереш някъде и някой да не те снима.Ама тя Деската си е такава-напуснала е селото,ама то не може да я напусне.Селооо село,затова казват-пази Боже сляпо да прогледне.
0
 
 
Цитат от пояснението на г-жа Радева: "За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил."
Сподели какво ново....
на 22.11.2018 г.
+3
 
 
Правилата за движение по пътя трябва да се спазват от всички- президент, премиер и полиция, когато не е в специален режим. Браво на КАТаджията!
+3
 
 
Само неосъществена кифла може да спори с полицай, който си върши работата... :)
на 22.11.2018 г.
+5
 
 
Незачитането на правилата на движение по пътищата изглежда е семейна черта на сем.Радеви.
+2
 
 
Не е внушение г-жо президент а живата истина. Селска пръчка.
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 22.11.2018 г.
+8
 
 
Браво на Полицая, а на тази измислената, която твърди че е от 18г. в системата, а задава въпроса "Какъв Ви е проблема" - при положение, че е спряла абсолютно забранено мога да и пожелая да се образова малко, защото с действията си изглежда МАЛОУМНА!
+2
 
 
NOVA TV -" Госпожа Радева идва тук супер често, това не е първото нарушение на НСО да влиза в насрещното и да спира както си иска ". Това каза пред Нова телевизия Богдан Асенов - мъжът, който засне нарушението....."Виждам как кола на НСО влиза със сериозна скорост в насрещното. Колата спря в посока Патриарха. От предната врата излезе една охранителка. От задната врата слезе г-жа Радева - небрежно облечена, с опашка и влезе в магазин за рокли " .....КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН ! СЛАВА НА БКП !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: