Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мъжът на Мая Манолова вършее по баровете
Автор: Екип Ruse24.bg 14:26 / 10.11.2018Коментари (0)1677
©
Бившият съпруг на Мая Манолова, чиято фамилия тя все още носи, се оказа виден кюстендилски бохем. Шефът на граничния пункт "Гюешево“ е редовен клиент на нощните заведения в родния си град и обичал вечерите, подплатени с твърд алкохол и силна музика.

Милен Манолов бил известен като душата на компанията, а понякога си позволявал да бъде истински цар на купона, като хващал микрофона и извивал глас под инструменталите на любимите си песни. Всъщност дългогодишният митничар имал певчески данни, но не ги развил, както направил по-малкият му брат Росен. Жителите на Кюстендил разкриват, че деверът на омбудсмана бил професионален певец и даже поемал участия по заведенията със своя бенд. Другото любимо хоби на Милен, освен нощните вечеринки, бил риболовът и той често разпускал край близките до Кюстендил язовири.

Случвало се понякога да го придружава и дъщеря му Ралица, която предпочете, след като роди, да живее не при майка си Мая и втория ѝ мъж Ангел Найденов, а при родния си татко. Запознати разкриват, че той подсигурил младото семейство с разкошен апартамент, а на омбудсмана още ѝ било болно, че децата ѝ не склонили да останат при нея в палата ѝ в пернишкото село Рударци.

Милен и Мая се разведоха официално още преди почти 8 години, но с времето раните, които съпругата му оставила, позараснали и двамата изгладили отношенията си. Митничарят обаче предпочел след провала на брака им да остане ерген и се посветил само на работата. В системата на митниците бил от 1990 г. и преди да стане началник на граничния пункт "Гюешево“, два пъти не успял да премине изпита, който се полагал за длъжността. Веднага в Града на черешите тръгнал слух, че бил назначен с помощта на бившата си жена, но той успял категорично да разсее съмненията.

Източник: Ретро






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: