Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Как е правилно да се избират мъжки дънки?
Автор: Екип Ruse24.bg 11:22 / 05.11.2018Коментари (0)1421
Няма никакво съмнение, че дънковите облекла днес ни предлагат един невероятно удобен стайлинг, с който използваме ежедневно. но дали можете да намерите перфектните мъжки дънки, които да ви залепнат като втора кожа и наистина да се чувствате в тях съвършено комфортно? Има интересни трикове, които всеки господин е добре да приложи когато е поставен през избор на нов панталон от дънков плат. Ясно е, че дънките са предпочитани от маже и жени поради това, че те се съчетава изключително лесно както с тениска, така със сако, риза и палто. Адаптивността на този съвременен панталон ни кара да бъдем максимално взискателни към модела, цвета,а даже и към цената. Ето ги и нашите ценни съвети за това как един мъж да бъде сигурен, че е избрал перфектния чифт дънки за себе си.

1. Когато тръгнете към магазина за дънкови облекла обуйте онези обувки, които най-често носите поради удобството и комфорта, който ви предлагат. Много е важно крачола на дънките на стои грозно,тъй като може да се наложи след покупката да изхарчите още малко пари за ремонт.

2. Освен обувки можете да сложите и любимата си тениска за да видите дали избрания вариант мъжки дънки ще ѝ паснат.

3. Съобразете се с телосложението си и вземете онези дънки, които действително ви прилягат на фигурата. Твърде тесните не са подходящи за господа, които са със силно изразена мускулатура или пък има оформено коремче. Много широки тип потур пък стоят смешно на много слаби мъже. Затова е много важно дънките да се изпробват за да установите дали се чувствате добре в тях и дали образа в огледалото ви харесва.

4. Модните тенденции определено ще повлияят върху избора на модел. Ако държите на това да изглеждате винаги фешън е добре да се позаинтересувате какви са най-новите и актуални модели за сезона. Например при дамските тази тодина са доста популярни нашитите цветя, кръпките или съчетанието на дънков плат с дантела. Мъжки дънки пък се отличават с големи наръфани дупщи на колената, които придават доста младежки и свободолюбив вид на човека, който ги носи.

5. Няма как да пропуснем и цената, тъй като на практика и от нея можете да се ориентирате кои от моделите мъжки дънки са най-предпочитани и съобразени с тенденциите в модата. Разбира се, ако не държите да притежавате дънки, които са последен писък, можете да изчакате сезона да поотмине и да се възползвате от предложените търговски намаления.

Без значение дали клиента е мъж или жена купуваните дънки наистина следва да са удобни. Като ежедневно облекло, с което се чувстваме максимално комфортно е важно плата на дънките да има достатъчна еластичност за да не се възпрепятства свободното движение. Като спортно-елегантен се определя ежедневия аутфит, в който акцента са дънките. Мъжът също може да изглежда както секапилно, така и да вдъхва респект, независимо от това, че носи дънки. В зависимост от това дали ще ги използвате в офиса, за разходка или за пътуване дънките са задължително присъстващи в гардероба на всеки уважаващ личния си стил мъж или дама със индивидуални моднипредпочитания. А перфектните модни дънкови панталони ще намерите във ФЕШЪНМИКС БГ.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: