Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
С четири нови хита идва Енрике Иглесиас за четвъртия си конерт у нас
Автор: Екип Ruse24.bg 12:05 / 04.11.2018Коментари (0)1090
©
След последното си гостуване у нас, през 2016 г., Енрике Иглесиас направи още четири световни хита. Duele El Corazon, Subeme La Radio и най-новите – El Baño и Move To Miami, ще звучат на 6 ноември в "Арена Армеец“, когато звездата идва за четвъртия си концерт в София.

Програма е наречена All The Hits Live и, както си личи от заглавието, ще разпали почитателите на модерния латино звук със 100% хитове. Новото шоу е и с нова сценична продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г. изпълнителят изнесе серия от напълно разпродадени концерти в цяла Европа, премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон, 45 000 билета бяха изкупени само за шоуто в Тел Авив.

През септември 2010 г. беше първият концерт на Енрике Иглесиас в София, на поляна в парка. През пролетта на 2016-а той направи подобрена и още по-вълнуваща версия на концерта си от 15 декември 2015, състоял се отново в "Арена Армеец“. Звездата се появи на сцената с едва 50 минути закъснение, за разлика от миналия път, когато екзалтираните фенове го очакваха близо два часа след обявеното начало. И двата пъти чакането си струваше заради всеки миг от 120-минутното шоу, в което имаше от всичко по много – много музика, много фенове на ръба на истерията и много любов, която Енрике раздаваше през цялото време.

Със сигурност, датата 14 май 2016 г. ще остане незабравима за Нели и Иван от Пловдив. Заради тях Иглесиас, както сам той каза, влезе в ролята на пастор и помогна на двамата да се сгодят пред погледите и бурните овации на 15 000 човека. Малко по-рано, чрез плакат, Иван помоли Енрике да му помогне да предложи брак на приятелката си от сцената. Докато Иван се обясняваше на Нели, звездата ги снимаше с таблет… Своеобразната "венчавка“ завърши с изпълнение на Stand By Me (от репертоара на Бен Кинг).

Това романтично 15-минутно прекъсване на шоуто не бе единствената изненада на вечерта. Енрике Иглесиас поднесе неочаквано признание: "Предишния път не бях в особено добра  форма, а ти – България, заслужаваш най-доброто!“. Някой в залата едва ли се е усъмнил, че Енрике е дал най-доброто от себе си, а голямото му испанско сърце едва побра цялата любов, с която го обсипваха – през цялото време не спря да се снима с почитателите си, приемаше играчки и букети от тях, скачаше като малко дете и не спираше да се усмихва. Епизод 4 от срещата с него предстои на 6 ноември 2018 г.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: