Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Любов и изневяра зад жестокото убийство край Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 09:03 / 04.11.2018Коментари (0)4414
©
36-годишният мъж, задържан за зверското убийство в село Сваленик, Две могили, е братовчед на жертвата. Сигналът за жестокото престъпление е подаден в 22:23 часа в петък чрез тел. 112 в РУ – Две могили. 

На място веднага е изпратен полицейски екип от районното управление, който е установил трупа на 37-годишен местен жител. Местопроизшествието е било запазено от полицията,  предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия за изясняване на случая. Извършен е оглед на адреса от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе.

В хода на първоначалната работа са събрани данни, че става въпрос за убийство, след битов скандал. Последвала е светкавична реакция от полицаите и много скоро, още тази нощ, в селото е задържан 36-годишен мъж. Случаят е документиран и докладван в Окръжна прокуратура – Русе, като в ОДМВР – Русе е образувано досъдебно производство. На 36-годишният е наложена мярка задържане по реда на ЗМВР за срок до 24 часа. Работата на разследващите продължава под ръководството на прокурор.

По информация на хора от селото 36-годишният М. К. работел като пазач в местна фирма, пише akcent.bg. 

Преди месец, прибирайки се от нощна смяна, заварил у дома си братовчед си и жена си голи в кревата. Тогава той ги снима, а снимките на невярната съпруга и на палавия братовчед качил във фейсбук. В къщата се търкаляли бутилки с алкохол, а през това време и двете им деца са били в къщата. Жената работи в детската градина в селото. Тя веднага го напуснала и заживяла с вече убития мъж, като оставила децата при баща им. Пак по неофициална информация, той не работел и бил познат на полицията. През това време измамения съпруг подготвял документи за развод.

Не е ясно защо снощи е решил, но отишъл в дома, където жена му вече се установила и започнал да я бие. След като се показал и новият й партньор, боят се прехвърлил върху него. Но явно агресията е била по-силна, отколкото любовчията е успял да понесе.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: