Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бермудски триъгълник в Родопите, хора изчезват мистериозно
Автор: Екип Ruse24.bg 13:42 / 27.10.2018Коментари (3)1547
© Ruse24.bg
Четирима души мистериозно изчезнаха в Родопите за два месеца! В неизвестност вече седмици наред са Ахмед (49 г.) от Бръщен, Хамид (79 г.) от Средногорци и Хасан (94 г.) от Дрянка. Последният случай е отпреди броени дни, когато сякаш вдън земя потъва 62-годишният Джамал от Борино. Десетки доброволци, полицаи, пожарникари и горски служители участват в издирването на мъжете, но от тях няма и следа. "Джамал е човек, който повече от 30 години е по горите и познава отлично Родопите. Нямам никакво обяснение къде може да е - никой не го е виждал, а нашият район е оживен. Продължаваме с издирването, докато има някакви резултати", сподели пред "България Днес" Музафер Ахмедов, зам.-кмет на община Борино.

Пръстите на единия крак на Джамал са отрязани и има лека умствена изостаналост, но изчезването му изненадало местните хора. "Мистерия... само така мога да определя изчезването на Хамид. Болнав човек, който никъде не излизаше. Децата му идваха от Пловдив всяка седмица, за да го чистят и перат. Няма следи, няма версии. Не мога да обясня случая", коментира пред вестника кметът на Средногорци Светлан Младенов. Той поясни, че мъжът е вдовец, но брат му живее в селото и постоянно били във връзка.

В родопския бермудски триъгълник е потънал и 94-годишният Хасан. "Въпреки напредналата си възраст е много активен човек. Често обикаляше по горите. Преди месец излязъл за гъби и оттогава никой не го е виждал. Не знам дали може да е нападнат от мечка. Не сме виждали с очите си стръвници, макар че навсякъде около селото има следи от тях", сподели пред "България Днес" Магдалена Малинова, кметица на село Дрянка.

Кметовете на родопските села обещават, че издирванията ще продължат, дори и да има минимален шанс мъжете да бъдат открити. В населените места се коментират различни версии - от мечи нападения, през бягство към Гърция до свръхестествени сили, които обитават планината. А най-голямата тревога на родопчани е, че изчезванията на хора може да продължат. И страхът ги обхваща все повече.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи мястото е прокълнато.Друго обяснение нямам.
+5
 
 
Мхм. И някак си се озовават в Пловдив. Днес се хванах за главата, по тротоарите СМ, СМ, СМ, ПА, СМ, СМ, В, СМ, Е, СМ. Да ги търсят тук не в планината.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: