Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Майка с бебе бяха изгонени от къща за гости на морето от недоволна хазяйка
Автор: Екип Ruse24.bg 10:36 / 05.08.2018Коментари (7)1254
©
Майка с десетмесечното й бебе бяха изгонени от къща за гости на морето от недоволна хазяйка, обвинила ги, че са повредили мебелите й.

За почивката по български сигнализира в социалните мрежи Влада Протич. Собственичката на къщата оставила нея, десетмесечното й бебе и майка й на улицата след като прекратила предсрочно резервацията им и дала стаите им на други клиенти.

Оказало се, че стаите продължават да се продават, въпреки че били запазени и капарирани за две седмици. Преди това хазайката обвинява младата майка, че повредила мебелите в новия ѝ хотел, след като поставила котлон, за да готви на детето си, разказва младата жена пред Bulgaria ON AIR.

"Базата е добра, но когато отношението е такова, предпочитам добрите хора пред по новите плочки", каза Влада Протич и обяви, че ще търси правата си пред Комисията за защита на потребителите.

Хазяйката Антоанета Терзиева пък обясни, че единствената й молба била да се премести котлона, защото мебелите се подули от него. Тя пък е категорична, че ще си търси правата в съда за уронване на престижа и за клевета.

Казусът коментираха и шефът на Асоциация "Активни потребители" Богомил Николов, както и Румен Драганов от Института за анализи и оценки.

"Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони, щеше да има база да предявява претенции. Хората, които се занимават с този бизнес, трябва радикално да си променят отношението към клиентите. В Гърция и Турция умеят да ласкаят туристите, докато ние вечно сме сърдити и намусени", коментира в "България сутрин" Богомил Николов.

А според Румен технологично нещата трябвало да бъдат направени така, че туристът да не може да унищожи каквото и да било в хотела.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.08.2018 г.
0
 
 
Иначе е Хубавицааааа да му се не види. Аз на такава хубавица ще и разреша всичко да прави, даже и с мен.
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 07.08.2018 г.
0
 
 
Много модерно стана на к*рвите да им се вика "Самотни майки"!
+1
 
 
Във всеки нормален хотел ще те помолят да напуснеш, ако не спазваш реда. Ако на тая утре и хрумне да запали огънче в стаята, да пече шишчета на детето? И двамата експерти направо обраха точките. Ясно трябвало да пише, че не се допускат котлони. По съвет на другия в реномираните хотели по света вече правят мебелите и инвентара от материали, издържащи на среден по сила ядрен взрив.
+3
 
 
Хазяйката е във правото си, да прави забележки, когато вижда, че се руши имуществото и.Тази симпатична и "невинна" майка е поставила котлон на секцията на педя от телевизора и е варила зеленчуци за пюре на детето, вследствие на което плота се е надул.Никой не ги е гонил а тя сама си е тръгнала.По тревожно е, че тази майка не осъзнава неадекватното си поведение а продължава да се изживява като жертва.Журналистите винаги застават на страната на подобни майки с инфантилно поведение и ги оневиняват, защото може би са от една порода...Във други сайтове има видео по въпросния случай и там се вижда какво е направила тази симпатична жена.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: