Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Крисия: Тъжно ми е за Слави, липсва ми!
Автор: Екип Ruse24.bg 16:23 / 26.07.2018Коментари (0)2424
©
Крисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в Разград, а от есента ще е в София. Има две сестри - Марина и Тифани. На сцената е от 3-годишна възраст, когато започва да се изявява на редица празнични мероприятия в Разград. Истинският й пробив идва с участието й в кастинга за "Шоуто на Слави", като към днешна дата тя не е част от предаването. През 2014 г. завърши на второ място на детското издание на "Евровизия". Тя изпълни песента "Планетата на децата" под акомпанимента на младите пианисти Хасан и Ибрахим. Ето и интервюто й за "България Днес":

- Криси, честито! От новата учебна година ще си част от Националното музикално училище "Любомир Пипков". Какви са очакванията ти? 

- Благодаря! Радостна съм, че ще уча в музикалното училище, защото искам да получа професионално обучение в сферата, в която искам да се развивам. Очаквам да ми хареса много и да се запозная с прекрасни хора! 

- Трудно ли ти беше да се подготвиш за изпитите и колко време отдели за учене? 

- Имах малко време за подготовка, около един месец. Беше ми трудно и притеснително. Не знаех дали ще успея за толкова кратко време да науча материала по солфеж, който беше труден и нов за мен, тъй като никога преди това не съм го учила. Радвам се, че успях да се справя! 

- Защо се насочи към джаз и поп пеене? 

- Това е стилът в музиката, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание и да уча китара. 

- Какви емоции те връхлитат, когато се замислиш, че трябва да замениш Разград със София? 

- Знам, че няма да ми е лесно да заменя спокойствието и удобството на малкия град с големия и динамичен град София, но се вълнувам много от новото начало! Очаквам промяната да ми се отрази положително и дори нямам търпение! Ще ми липсват близките и любими хора. Госпожата ми по пеене и групата по танци.

- Натрупа ли ти се умора? Успя ли това лято да си починеш и да събереш тен на морето?

- Имах достатъчно време да си почина и не се чувствам уморена, а по-скоро заредена за нови предизвикателства. Бях и на море и си прекарах прекрасно с приятели.

- Със Слави Трифонов вече не работите заедно. С какви спомени оставаш към него?

- Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта. Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни. Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с "Ку-ку бенд" и Слави.

- Всички знаят за страстта ти към пеенето, но разкажи за голямата ти любов към танците.

- Танците са ми страст от много малка, още от 3-годишна танцувам. За мен танците и пеенето вървят ръка за ръка. Танцувала съм модерен балет, спортни танци и хип-хоп сега. Надявам се в София да намеря добра школа, в която да продължа да танцувам, както и да ми остава време за това.

- Какви са най-големите ти мечти в професионален план?

- Мечтая да стана истински музикант. Да мога сама да си пиша музиката и текстовете. Искам да покоря света като певица и актриса. Да прославя България и да радвам хората с моята музика. Да съм щастлива! Не искам да си поставям граници и искам да стигна до световната сцена.

- Как ще оцениш последните години, в които стана най-популярното дете в България?

- Популярността ми даде много възможности за изяви на различни големи сцени, запознанства с много хора и много емоции. Благодарна съм за всичко, което ми се е случило. През тези години се научих на много и полагах големи усилия, получавах одобрения и критики, научих се да приемам всичко с благодарност.

- Чувстваш ли се звезда?

- Тази дума "звезда" никога не съм я харесвала и не се чувствам такава. Чувствам се щастлива, когато успявам да се справя и когато публиката и феновете ми пращат своята любов.

- Кой е най-запомнящият се момент в живота ти?

- Това е моментът на "Детската Евровизия". Един от най-вълнуващите и приказни моменти в живота ми!

- Връщаш ли се назад в спомените за участието си на конкурса и съжаляваш ли, че не спечелихте първо място?

- Не мога да забравя този момент, но гледам напред и изживявам настоящето, очаквам новото. Никога не съм съжалявала за първото място, бях много доволна и щастлива от това, което постигнахме.

- Коя е любимата ти песен на български и коя на чуждестранен изпълнител?

- Имам много любими песни. Сега слушам една млада изпълнителка Billie Eilish, която харесвам и една от любимите ми песни и е Lovely. От нашите изпълнители харесвам Михаела Маринова и песента и "Не ти ли стига". Като цяло слушам повече световна музика. Не подражавам на никого, но има много изпълнители, на които се възхищавам.

- Какво ти пишат почитателите в социалните мрежи? Вслушваш ли се в техните препоръки и желания?

- Пишат ми различни неща. Благодаря им за подкрепата и любовта! Вслушвам се във всичко, което казват, но преценявам положителното и важното сама. Изпълнявам желанията, които ми харесват.

- Колко часа седмично отделяш, за да се упражняваш в пеене?

- Пея по цял ден.

- Преди време отряза косата си, за да я дариш на болен човек. Как се реши на тази стъпка?

- Първо реших да се подстрижа, а после разбрах, че косата ми може да бъде дарена за болни хора и с радост взех това решение да го направя. Най-голямото щастие е да направиш друг човек щастлив, с каквото можеш да помагаш. Радвам се, че имам тази възможност да го правя и винаги ще го правя. Искам хората да са щастливи и да си помагат повече.

- Какво искаш да кажеш на родителите си, които толкова много те подкрепят?

- Че ги обичам безкрайно и им благодаря за всичко!

- Подготвяш ли нови проекти в бъдеще?

- Има интересни неща върху които работя с моя музикален екип, в областта на музиката и актьорското майсторство. Когато има нещо завършено ще го споделя.

- Кажи ни нещо, което никой не знае за теб.

- В интервютата, които съм давала, съм споделяла всичко за себе си, което обичам да правя и харесвам. Може би това, че се качих за пръв път на кола да шофирам в четвърти клас, на полигон за шофиране.

- Грижиш ли се все още за кучето Тоби?

- Да, разбира се! Цялото семейство си грижим за него. Много го обичам и постоянно му се радвам.

- Последната книга, която прочете, е...

- "Лятото на страха" на Дан Симънс.

Още по темата: общо новини по темата: 330
11.01.2019 »
06.01.2019 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
01.08.2018 »
31.07.2018 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: