Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предстои страхотен вторник за няколко зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 11:23 / 24.07.2018Коментари (0)2452
©
Хороскоп за вторник, 24 юли:

Овен

Овните ще получат неочаквани съобщения за промени в службата. Положението ви е стабилно и няма място за безпокойство. При повечето от вас то е свързано с финансите, но бързо ще премине, като разберете истинската причина за появилите се реформи.

Телец

Денят на Телците е свързан със служебни притеснения. Нямате никаква реална причина, за да го демонстрирате. Линията ви на развитие е градивна, за което немалък дял има личният ви късмет. Във вторник за вас завършва един тежък професионален период.

Близнаци

Близнаците имат голям шанс за парични печалби във вторник от работа или хазарт. Обърнете повече внимание на контактите с високопоставени хора. Мнозина от вас са настроени в известно отношение агресивно към тях, но това е грешка. От проведен разговор ще научите важни новини, които можете да ползвате за собственото си стабилизиране.

Рак

Раците да бъдат доста внимателни във вторник. Склонни сте към допускане на грешки, които са най-ярко изразени във вашия бизнес или по лични въпроси. Служебният ден преминава нормално, като за мнозина не са изключени добрите постижения. Те се изразяват само по въпроси, свързани с професията ви.

Лъв

Лъвовете са подбрали много точна стратегия във вторник. Днес вие първо изучавате онова, което ви е необходимо за дадена дейност, и след това пристъпвате към осъществяване на делото. Успехите са извън съмнение. В бизнеса не правете реформи.

Дева

Няма конкретни указания за Девите, че денят ще премине успешно или не. Налице е фактът, че около вас – в службата, в бизнеса и обществения живот, има промяна. Намерите точния момент за действия, което дава преимущество и гаранция за положителен развой на събитията.

Везни

Вторник може спокойно да се нарече успешен ден за Везните. Ще получите една важна информация, която ще ви зарадва. Тя касае деловия ви живот. Нахлуват промени, които са доста изгодни за вас, и следва линия на благополучие. Насочете вниманието си към “външния свят" и търсете възможности за реализация.

Скорпион

Скорпионите са притеснени от някои проблеми, свързани с дома. Други от знака се ограничават в действията си или се самозатварят изцяло за външния свят. Това не е начин да решите наболелите въпроси. Значително по-радостно е събитието, което ще предизвика една новина у вас. Засяга професията или бизнеса ви.

Стрелец

Стрелците разчитат на своята кадърност и понякога се държат доста високомерно с колегите си. Днес не е добре да демонстрирате подобно отношение. Някои са доста раздразнени от поведението ви към тях и ще се опитат по някакъв начин да ви навредят. Разчитайте на стабилна подкрепа от влиятелни места. Днес сте във финансов недоимък, затегнете разходите си.

Козирог

Вторник създава множество възможности за успехи при Козирозите. Те се отнасят до вашата професионална дейност и бизнеса. И двете направления са печеливши, но не в парични придобивки. Принципно не липсват никакви възможности за решително настъпление и придобивки. Мнозина ще бъдат обнадеждени от известие, което отдавна очакват.

Водолей

Лошо е настроението на Водолеите, често то се дължи на финансови неприятности. Но настъпват важни благоприятни промени във финансовия ви живот. Днес повечето от вас ще имат среща с човек от приятелския кръг или влиятелна личност от деловите сфери, който ще ви зарадва с важно известие. Спокойствие и уют в дома, където цари хармония във взаимоотношенията.

Риби

Рибите във вторник са доста уморени, поради огромния брой задължения, с които вече са се справили. Но това не е случайно, защото вие сте имали паричен стимул за бързото осъществяване на делата. Професионалният ден ще премине доста успешно. Към някои от вас е възможно да бъдат отправени нови делови предложения, които ще са подплатени материално.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: