Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Внимавайте! Хороскопът за юли вещае големи беди за 3 зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 11:02 / 01.07.2018Коментари (0)1664
©
Овен
Ако сте родени под знака на Овен през юли ще преминете през един важен за вас период, в който ще влезете с голяма доза оптимизъм, за една важна промяна или успех, които обаче ще се случат само с много усилия и труд от ваша страна. 

Това ще бъде благоприятен месец за юридически или съдебни дела, които са се проточили извънредно дълго или са били проблематични. 
Юли ще бъде благоприятно време за лечение или терапия, ако сте в процес на такова.

През юли пътуванията ви ще са поставени добре, но ако пътувате с цел работа или за да получите някакви пари, то вероятно ще преживеете разочарование. 

През юли добро развитие ще имат вашите любовни, приятелски или роднински взаимоотношения. За това ще има и конкратна причина: важно събитие, личен праник, успех или успешна публична изява и др. Това ще бъде благоприятно време за предложение за брак, за годеж или сватба, за събиране на разделени двойки и др. 

През този месец бъдете внимателни с вещите, които давате на деца или младежи от семейството. Възможно е те да не знаят как да ги използват или да ги използват невнимателно и така да възникне нежелана повреда или инцидент. 

Внимание сега ще изискат и вашите покупки за деца, които ще са по-скъпи или специфични като употреба. 

Неприятните моменти през този месец ще имат връзка с жена, която ще обвинява другите около нея за собствените си проблеми и неволи. Ще направи живота на другите неприятен, като изкупление за нейната собствена вина, грешки или лакомия. 

За някои от вас юли вещае ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия или друг вид ангажимент свързан с хора от Отвъдното. 
Сега ще ви натъжи и една неприятна новина свързана с човек, когото познавате. 

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през юли ще преживеете емоционално една житейска драма в живота на ваши приятели, съседи или колеги. Това ще бъде събитие, което ще изиска по-голяма морална и емоционална подкрепа. 
Сега на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски връзки, за които сте имали сигурност и доверие, че са стабилни и непоклатими. 

През юли ви предстои да присъствате на важно семейно събиране свързано с момче или млад мъж. 

Това е месец, в който мнозина ще присъстват на годеж, сватба или на публична изява на мъж от семейството. 

През юли на преден план ще излезе важността на хармонията и разбирателството в отношенията между различните поколения в едно семейство: бащи и дъщери, дядо и внуче и др. И двете страни ще има какво да научат един от друг. Не следвайте сляп думите, че по-възрастните са по-мъдри, те само имат повече опит....

Един конфликт през този месец, който някой друг ще провокира с цел да ви злепостави или принуди да направите нещо, което не искате, всъщност ще проработи като ваш късмет. Така ще успеете да постигнете успех, за който не сте имали очакване. 

Избягвайте напражението или психическото натоварване, защото юли ще бъде един много успешен месец за вас. Бъдете търпеливи и имайте вяра в собствената си Съдба. Изненадите през този месец ще ви покажат, дали вървите в правилната или погрешната посока. 

През юли ще имате повод да се зарадвате на финансов документ или на развитието на финансовите си дела. В някои случаи ще получите помощ или правилен съвет от непознати хора, но така или иначе бъдете внимателни с подобни контакти. 

Юли ще бъде време за любов и романтични приключения. Един флирт в службата ще бъде кратък, но бурен и ще остави специален спомен и за двете страни. Избягвайте публичност на подобни отношения, защото това е деликатна ситуация. 

Близнаци 
Ако сте родени под знака на Близнаци през юли ще ви изненадат събития, за които сте имали съвсем различно очакване за развитие. Трудно е да се каже доколко това ще бъде благоприятно за вас, защото така или иначе ще се преживее негативно влияние породено от лъжа, измама или друга подобно действие. 

През този месец неочаквано разкритие ще имат тайни (семейни или лични), както и всякакви задкулисни действия както от ваша страна, така и от страна на други хора спрямо вас. 

Едно от важните събития този месец ще има връзка с новина, свързана с млада жена, която живее в друго населено място. Това може да има връзка с раздяла в нейния живот, с някаква загуба или провал, с премеждие или инцидент. 

През този месец ще присъствате на събиране свързано с роднини или приятели, които ще имат важен празник в семейството си: годеж, сватба, юбилей и др. 

Това ще бъде благоприятен месец за сключване на повторен брак, създаване на ново семейство за разведените представители на знака и въобще за нова сериозна връзка. 

В работата си ще имате по-голямо напрежение защото много хора ще разчитат на вас, а вие няма да можете да получите достатъчно помощ за да се справите с лекота, с възложените ви задачи. Сега разчитайте на собствените си ресурси и умения, на една по-голяма мобилизация и концентрация от ваша страна. 

Флирт в службата ще създаде конфликт и дори скандал, с някой който има лично отношение към тази връзка. 

През юли повод за радост и специални вълнения ще бъде мъж от кръга ви близки приятели или съседи. 

Най-интересните и специални преживявания този месец ще имат връзка с ваши срещи с нови и стари приятели. Ще възникнат неочаквани възможности чрез ваши срещи и познанства с хора отблизо и далеч. 

Рак 
Ако сте родени под знака на Рак през юли ще успеете да разрешите свои финансови притеснения или проблеми, които вероятно са възникнали в предишните месеци или години. Възможно е сега да се зарадвате на един успех и финансова печалба след период на усилена работа и дори някакъв вид лишения. 

През този месец една новина свързана със сериозните неприятности в живота на ваши роднини, приятели или познати ще ви накара да се замислите върху някои неочаквани обрати в живота. Тези събития ще са житейски опит и за вас, защото никой никога не знае в каква ситуация може да изпадне и какви преживявания може да преживее. 

През този месец ще имате затруднения свързани с документи. Ще се сблъскате с излишна бюрокрация или твърде много формалности, които ще ви изнервят. 

Това ще бъде благоприятно време за разчистване на дома от ненужни вещи или остарели такива. Юли ще бъде подходящо време за всякакви продажби, като не винаги цената ще е най-важния фактор. 

През този месец обаче може да станете обект на измама или кражба от някой, който предварително е планирал своите действия. 

Много приятно събитие свързано с дете ви се дава да преживеете през този летен месец. Може да ви зарадва раждането на дете или дългочакана новина свързана с бременност. Може да ви зарадва успех на пораснало вече дете или внуче или то да има свой личен празник: рожден ден, имен ден и др. 
Ако сте в процес на съдебно дело от финансов характер пригответе се за отлагания, неприятни размествания или усложнения. 

Ако сте в процес на важна промяна в живота си, за която се нуждаете от по-големи финансови ресурси, сега може да срещнете забавяния или затруднения от всякакъв характер. 

Стресова ситуация свързана с роднина ще ви накара да осъзнаете за пореден път, че лошите неща в живота идват бързо. 

Внимавайте с електрическите уреди и всякакви технически средства и инсталации в дома си. 

Лъв 
Ако сте родени под знака на Лъв юли ще бъде труден месец за вас, защото ще ви се наложи да се разделите с някого, с когото сте прекарали част от живота си заедно: на работното си място, като приятели или с някой, който е от кръга ви роднини. Причините за една такава раздяла ще се най-различни и в никой случай не визират драма. Това по-скоро ще бъде събитие, което ще промени живота ви по някакъв начин или ще даде отражение на емоционалното ви състояние за определен период от време. 

В работата ви ще имате моменти на напрежение поради различни размествания, недовърени от предишни месеци задачи и проекти и др. За някои от вас юли вещае промяна на работното място, като нова позиция или тотално нова кариера. 

През юли здравето ви ще изиска грижи, като това най-вече се отнася за тези от вас, които все още отлагат едно лечение. 

Началото на тази прогноза не беше много оптимистично, но през юли няма да имате само облачни дни. Преди всичко сега ще имате ресурси, кураж и късмет за една промяна, за която вътре в себе си имате готовност от доста време насам. 

Сега много по-смело ще вземате решения, по-смело ще рискувате и по-настоятелно ще завладявате позиции или нови приятелства. 

Добро развитие ще има едно съдебно дело (ако имате такъв ангажимент). 
През юли ще се притеснявате за развитието на събития в живота на интимен или брачен партньор: вероятно свързани с неговата работа или семейство. 
Сега избягвайте конфликт с дъщеря, сестра, племенница или внучка, тъй като това ще влоши отношенията ви. Дори да постигнете бързо помирение ситуацията няма да бъде забравена, а в някои случаи няма да бъде и простена. 

През юли ще получите покана за среща или събиране свързано с жена. 
Любовният живот на мъжете Лъв ще е турболентен поради особености в характерите и на двете страни. 

Жените ще се зарадват на един важен документ, договор или покана.

Дева 
Ако сте родени под знака на Дева през юли ще ви натоварят различни неудачи или проблеми свързани с момче или млад мъж най-вероятно от роднинския ви кръг. 

Мнозина ще се зарадват на гости, които ще дойдат от друго населено място. 
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване с цел срещи с роднини, приятели или нови познанства. 

За някои от вас юли ще бъде време на голямата промяна свързана с преместване по местоживеене. 

Изненадите сега ще имат някаква връзка с дете: зачеване или раждане на дете, успешна публична изява или старт в нова степен на образование и др. 
Ще ви изненада и новина свързана с бременност на жена, за която това е дългочакана радост. 

През този месец ще можете да постигнете много неща, да стартирате и завършите важни задачи и планове.

В личен план също ще преживеете поредица от приятни емоции, основно в любовта. Сега или ще създадете връзка с бъдеще или ще развиете създадена вече връзка към едно по-сериозно обвързване.

През този месец избягвайте финансови отношения с приятели (вземане или даване пари на заем, общ бизнес и др.)

Сега съдбата ще намери начин да ви изненада приятно с документ от финансов характер, неочаквана печалба или подарък, удачна покупка на добра цена и др. 

Юли ще бъде сложен месец за мъжете до 35 годишна възраст - избягвайте рисковете, самонадеяните прояви в дома, в обществото или когато шофирате. 

Везни 
Ако сте родени под знака на Везни месец юли ще запомните с едно важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини. Възможно е да имате ангажимент свързан с помен на починал близък човек или да се погрижите за наследствен имот и вещи. 

Сега мнозина от вас ще имат очаквания свързани с любовния или интимен живот. Ще имате възможност да ги реализирате понякога с разум, понякога с търпение. 

Не обръщайте внимание на коментари или клюки, които засягат личния ви живот. Особено такива, които имат връзка с вашето или на партньора ви минало. 

През този месец ще имате свой собствен план за промяна в дома, на вещи или техника, която използвате за работа и др. Много е вероятно да срещнете съпротива или липса на съдействие от страна на хора, с които живеете или работите. 

През юли ще преживеете конфликт свързан с материалните ви интереси или желания. 

Сега ще ви разстрои или разочарова една неприятна новина свързана с човек, който живее надалеч. Възможна е неприятна случка или инцидент по време на пътуване.

През юли ще се стремите към разбиране, хармония и по-голяма близост с приятели или колеги. Това ще бъде един благоприятен месец за създаване на нови приятелства и контакти.

В дома си ще обсъждате новина или събития с момиче или млада жена от семейството ви. Някои от вас ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждане на бебе - момиче.

Моят съвет към вас през този месец е да бъдете по-внимателни, защото един шанс, който очаквате може да ви се изплъзне. Причината за това може да бъде неочаквания начин по който той ще се появи или липсата на готовност от ваша страна. 

Сега обаче ще можете да дадете нов старт на една ваша стара идея или мечта, поради възникването на нови благоприятни обстоятелства. 

През юли ви предстои събиране с роднини свързано с годеж, сватба, раждане на дете, юбилей, рожден ден и др.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през юли ще коригирате ваши стари планове или ще направите нови относно ваши бъдещи действия през този месец или до края на годината. 

Ще имате през този месец важна среща, интервю, представяне, което ще изиска добра подготовка и максимална концентрация. 

През този месец ще се появят нови хора в кръга ви от приятели, колеги или роднини. Мнозина ще се зарадват и на нов домашен любимец.  

През юли ще имате среща, посещение или събиране, най-вероятно свързано с роднина, който живее или работи в друго населено място или държава. 
Не всичко, което той или тя ще споделят за своя живот (там където са) ще бъде истина. 

Юли ще ви донесе шанс да реализирате пропуснати досега възможности. Може неочаквано за вас самите да намерите забравени или откраднати вещи. 

През този месец ще получите полезен съвет или информация от страна на приятел или колега. Дано се възползвате от това...

Неочаквано за вас сега могат да възникнат временни усложнения свързани с далечно пътуване. Забавяния или спънки могат да възникнат и с пари, които имат връзка с хора отдалеч.

Ако ще пътувате през този месец бъдете внимателни с всички документи и пари, които ще ви бъдат нужни за това пътуване.

Юли вещае събитие или новина свързана с неочаквана или нежелана бременност.

Възможни са ангажименти свързани с получаване на пари от наследство, пенсия, продажба и др.

През този месец бъдете предпазливи във финансовите си отношения с други хора. Ако възникне такава ситуация и необходимост, подсигурете се добре с договор или друг документ.

Едно ваше конкретно очакване свързано с ваше дете ще отпадне поради възникване на затруднения или пречки за реализирането му.

Стрелец 
Ако сте родени под знака на Стрелец през юли ще успеете да разчистите свои притеснения и да получите по-голяма яснота по важен за вас житейски проблем или ситуация. 

Сега ще ви бъде даден шанс и късмет да осъществите много хубави неща и да останете доволни от самите себе си. Ще бъде важно да запазите в действията си честност, благоприличие и скромност. 

През юли ваши лични или професионални отношения, които досега не са били проблематични ще преживеят важни изпитания. Внимавайте с прояви на свръхчувствителност, на докачливост или ревност.

През този месец ви предстои събиране с ваши приятели или съседи свързано със събитие в техния дом. 

Ако в работата си носите отговорност свързана с пари, бъдете внимателни за да не се допусне неприятна ситуация поради грешка, измама и др.
Това ще бъде един благоприятен месец за разрешаване на финансов проблем или за приключване на едно плащане.

През този месец може да затвърдите своя позиция на работното си място. Ще ви бъде дадена възможност да реализирате пропуснат шанс или идея.
През юни ще сте поканени на събиране свързано с нов човек в кръга ви от роднини или приятели. Мнозина от вас ще се зарадват на нов домашен любимец. 

Юли може да бъде запомнен с една нова придобивка в дома ви.
Предстои ви да получите пари от жена или ще преживеете благоприятно развитие на финансови отношения с жена.

Този месец ще бъде благоприятен за работа свързана с жени. 

Козирог 
Ако сте родени под знака на Козирог юли ще бъде един много напрегнат и динамичен месец за вас. Ще имате повече ангажименти в ежедневието и повече задачи, които ще трябва да бъдат приключени в срок. 

През този месец ще обмисляте идеи, предложения или възможности за по-добър доход, за допълнителни работа и др. 

Сега основно ще се ангажирате с вашите собствени проблеми и тревоги. Ще търсите начини за тяхното разумно разрешаване. Това ще бъде важно за вас, преди да са станали по-сериозни или невъзможни за разрешаване. 
В някои случаи това може да ви коства и разход на пари. 

Развитието на ваша лична, приятелска или професионална връзка ще ви изненада през този месец. Ще се чувствате объркани и несигурни в това, което се случва.

През юли ще получите пари или финансов документ, който ще има връзка с мъж. Това може да касае вашите семейните отношения, но може да има и връзка с бизнеса ви (ако имате такъв). 

През юли ще се обсъждат планове свързани с дете: неговото образование, развитие на талант или усвояване на допълнителни умения и др.
За някои от вас юли вещае грижи за здравословен проблем, престой или лечение в болница, специална терапия и др. 

През този месец могат да ви обидят думи и действия на човек, който умишлено ще действа по този начин. 

Жените Козирог ще запомнят този месец с повече нови познанств аи приятелства с хора от близо и далеч. 

Мъжете ще акумулират важна за кариерата си информация чрез специализирана литература, видео уроци, практика или друга форма на обучение. 

Водолей 
Ако сте родени под знака на Водолей през юли ще имате различни поводи за събиране с роднини и приятели, които живеят наблизо или надалеч от вас. Мнозина ще съберат хора в дома си, като това ще бъде едно силно емоционално събитие. 

През юли ви предстои да вземете важно решение, което ще изиска някакъв ангажимент с документи. 

Ще имате важни задачи за изпълнение свързани със собствено дете или с работа свързана с деца (ако работите в такава област). 

През този месец ще сте в подготовка на едно пътуване или ще тръгнете на път с цел работа, на гости или на почивка. Едно такова пътуване ще бъде свързано с контакти с различни хора, както ваши роднини, така и приятели или нови познанства. Чрез такива контакти през този месец ще получите една придобивка или ще имате някаква лична изгода, полза. 

През юли някои от вас ще пътуват заради имот, който се намира в друго населено място. 

Сега ще бъде важно да бъдете отворени за комуникация с най-различни хора от най-различни дестинации. Така ще обогатите познанията си, ще се заредите с енергия и ще възникнат някои нови идеи, чието развитие тепърва предстои. 

Любовните недоразумения или притеснения ще са временни, породени най-вече от необмислени реакции или свръхчувствителност. През този месец ще изживеете нещо специално свързано с любовния си живот.

В работата или в обществената ви дейност ще ви зарадва разговор, предложение или идея. 

Предстоят ви нови професионални или обществени контакти с човек от друг град или държава.

Юли вещае специално събиране свързано с дете или млад човек.
През този месец са вероятни неочаквани пари или да възникне възможност за допълнителен доход.

През юли обаче има вероятност да похарчите пари на вятъра, за ненужни неща или поради емоционални действия. 

Риби 
Ако сте родени под знака на Риби през юли може да преживеете най-различни емоции свързани с флирт в службата или с нова романтична връзка (най-вероятно с човек, с когото имате някакви професионални или обществени контакти). 

неочаквани емоции ще се преживеят и около едно неочаквано пътуване. 
Сега ще ви въодушеви предложение, чието развитие ще продължи през следващите няколко месеца. 

През юли се пазете от емоционалните действия на човек, който е ваш роднина. Те няма да ви изненадат (тъй като самата личност е твърде емоционална и непредсказуема), но сега могат да ви навредят по някакъв начин. 

Юли ще бъде благоприятно време за приключване на ангажименти и задачи изоставени от юни месец. Сега ще имате възможност да разрешите редица свои проблеми и неприятности, но всяка ваша стъпка или решение ще трябва да е добре обмислено и да се избягват емоционалните реакции. 
През този месец много бързо ще усетите каква е целта на една личност да провокира конфликт с вас. Вероятно става дума за роднина, който се опитва да наложи свое желание.

Юли вещае неприятно събитие свързано с човек, с когото имате общи професионални контакти. Сега е възможна и една неочаквана промяна в работата ви.

Юли ще бъдесложен период за контакти със съдебни институции или съдебно дело. Всичките тези неща дори и да имат някакво предвижване, ще ви костват усложнения.

В очакванията си за парични постъпления бъдете реалисти и не приемайте на доверие всяко дадено ви обещание. 

Жените Риби ще създадат интересни и полезни нови контакти и запознанства с хора от различни населени места.

Източник: astro.velida.net






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: