Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Нинова: Бойко Борисов се провали
Автор: Екип Ruse24.bg 16:42 / 10.06.2018Коментари (14)2111
© БТА
Министър-председателят Бойко Борисов се е провалил и в трите си мандата. Тази позиция заяви соцлидерът Корнелия Нинова по време на заседание на Националния съвет на БСП.

Нинова скочи, че Борисов не е успял нито в мисията си да залови престъпниците, нито при строежа на магистралите, нито в обединението.

"През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в затвора всички престъпници и виновници за кражбите на прехода. Нищо такова не се случи. През втория си мандат бе строителят на магистрали и пътища. От доклада на Световния икономически форум за качеството на инфраструктурата става ясно, че пътищата в България са по-лоши, отколкото в Танзания, Алжир и Мали. В проучването страната ни е поставена на 93 място по качество на пътищата. И тази мисия на Борисов не е изпълнена", ядоса се лидерът на червените.

По думите й настоящата роля на премиера като обединител на Западните Балкани и Европа и Русия също не се реализира.

"Днес той е в ролята на обединител - обединява Западните Балкани, обединява Европа с Русия, а не може да си обедини министрите в собствения си кабинет - Валери Симеонов обвинява Ангелкова в корупция и сезира главния прокурор, а българският народ е по-разединен от всякога", акцентира Корнелия Нинова.

БСП обаче са готови с алтернатива - "Визия за България". Социалистите ще представят визията си на 21 юли на национално съвещание. По проекта работили и експерти, които не са част от партията. Визията включвала и предложения на учените от БАН.

Измамите на митниците също тревожат соцлидера. И в тях тя вижда неуспеха на министър-председателя.

"Времето показва истината", отсече Нинова и добави, че по време на вота на недоверие към управляващите проблемите със системата БАЦИС бяха акцент на левицата. Те получили критики за липса на аргументация.

"Сега, няколко месеца по-късно, доклад на ОЛАФ установява точно това - подправени данни и фиктивно преминаване на товари", обясни Нинова.

Източник: News.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази ваша "визия за България" си я заврете някъде барабар с учените от БАН, които предлагат премахване на плоския данък! Гадна популистка си, Ниновааа. Какво направи БСП-то, когато беше на власт? Защо не я реализира тази "визия"? Той и ББ не е цвете, ама вие сте най-долната и крадлива сган в Б-я.
+2
 
 
"Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в затвора всички престъпници и виновници за кражбите на прехода". Ако си беше изпълнил обещанието, ти, другарко Нинова, щеше да гледаш небето на квадратчета! Каква комунистка си ти, след като по времето на др. Иван Костов стана една от олигархичната структура на България? А нима преди Б.Б. другите премиери изпълниха обещанията си? Виден-офф, Стани-шеф, царят от Саксония-Кобург-Гота и т.н. какво направиха? Едно нищо! Но нали се знае определението за права линия: всяка крива линия, успоредна на Априлската, е права линия! Бат'Бойко неотменно следва тази линия, завещана му от бае Тошо Правешки...
+1
 
 
Нинова и БСП са доста вредни за България защото с простотията си и отвратителното си наследство от миналото, успяват да легитимират тъпанарите от ГЕРБ! Казано по друг начин БСП са толкова отвратителни, че принуждават хората да гласуват за не по-малко тъпите и отвратителни ГЕРБ! Последиците са известни!
+1
 
 
Че има издънки - има, ама ти, Корни, какви ги свърши като "конструктивна опозиция"? Не е ли по-добре да замълчите всичките там "опозиционни партии" и да сврете някъде?
0
 
 
Провалилия не го избират всеки следващ път за победител на избори.Явно избирателя преценява,кое е провал и кое е алтернатива.В БСП няма алтернатива със стари к**ви алтернатива не се прави!
на 10.06.2018 г.
0
 
 
Бойко се провали а сега трябва да дойдеш ти и ще ни оправиш та ще вържем. Колелото се върти а комунизма си цъфти!
0
 
 
ко рекла пиклата нинова на националния съвет на бспто не ни интересува :) ..... нещо звуков файл от кинефа ако изкарате ..... по бива :)
+3
 
 
Тази Нинова е голяма уфсъ рџ?‚рџ?‚рџ?‚ примитивна като цялата си партия
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: