Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Сузанита на мушката заради скандалния клип на "К'во става, брат"
Автор: Екип Ruse24.bg 12:50 / 24.04.2018Коментари (0)3420
©
От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат“. Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.  На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда“, с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ. "Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участват в подобни сцени“, обясниха от агенцията, цитирани от в. Монитор.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си. Изпълнителят на "Хиляди слънца“ неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България. 

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство“, закани се той преди време в отворено писмо във Фейсбук. Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат“ и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Те забелязаха и прилики с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Това не е първият път, в който певицата трябва да доказва авторски права. Песента "Луцифер и Буда“ беше свалена от платформата за видеосподеляне заради съмнение за плагиатство. Сигнал до сайта беше изпратен от професор Биджан Казем Мисаг, който стои зад мелодията към оригиналната песен - Allahumma Ya Subuhun. Цигуларят е написал музиката преди близо 40 години, а неин запис е направен през 1991 г. от световно признатият продуцент Том Прайс.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: