Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Свидетел: Ротвайлерът разкъсваше детето, мяташе го като парцалена кукла
Автор: Екип Ruse24.bg 13:37 / 11.04.2018Коментари (0)1340
Георги
Най-големият кошмар, който един баща може да преживее - да си види детето да крещи и едно огромно чудовище да го разкъсва. Това разказа Йордан Доцев, пред очите на когото ротвайлер нахапа жестоко 7-годишния му син в двора на столично училище. Малкият Максим е в травматологията на "Пирогов" в стабилно състояние, но със сериозни наранявания и в шок. Задържани са собственикът на животното и младеж, на когото го е дал за разходка. Инцидентът става вчера в 121 училище в столичния квартал "Гоце Делчев", докато момченцето играе със свои приятели. На помощ се притичват родителите на другите деца. "Беше го захапало отзад, двама-трима с ръце теглят моето дете напред, кучето назад", разказа още бащата пред Би Ти Ви от болницата. Негов приятел на име Георги, който също става свидетел на кошмара, пък си спомни, че е чул неистов детски писък: "Куче ротвайлер, около 40 килограма, беше захапало детето. То се мяташе като парцалена кукла".

На момченцето опитва да помогне и мъжът, който разхожда кучето, но, докато бърка в устата му, то нахапва и него по ръцете. Накрая събралите се мъже успяват да спасят детето от захапката на ротвайлера. Бащата разказа още, че сега Максим може да лежи само по корем. "Не може да отиде до тоалетна. Всичко е разкъсано отзад. Много е уплашен. Мисля, че заеква и само повтаря, че повече няма да излиза от вкъщи." Заради това, че е оставил кучето без контрол и го е извел без намордник и повод, срещу мъжа, който е разхождал кучето, е образувано досъдебно производство. Той е осъждан многократно. Собственикът на кучето ще бъде освободен от ареста. Междувременно стана ясно, че друго дете - 13-годишно момиче, също е било нахапано от куче в София.

Инцидентът е станал в квартал "Абдовица", а сигналът в Спешна помощ е подаден около 21:24 ч. Момичето било с дълбоки рани по краката, но след като медиците са и оказали помощ на място, родителите на детето са отказали да я откарат в болница. За подобен инцидент съобщиха и от областната дирекция на МВР в Перник. Едро куче от породата кангал е ухапало 68-годишна жена на ул. "Хавана". То прескочило оградата и атакувало жертвата. Пострадала е с разкъсни рани в областта на дясното рамо. Образувано е досъдебно производство по случая.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: