Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Локо (Русе) изпусна победата в Хитрино
Автор: Екип Ruse24.bg 10:11 / 15.03.2018Коментари (0)10168
© ФК Локомотив
"Хитрино“ и Локомотив (Русе) завършиха наравно 1:1 в среща от отложения XIX-и кръг на Североизточната трета лига. С топовен удар от 35 метра Мартин Иванов откри за "железничарите“ в 21-ата минута. Христо Александров изравни за домакините в 73-ата минута.

Русенските локомотивци доминираха на терена по време на целия двубой и с малко повече късмет можеха да си тръгнат с трите точки от Хитрино. От наказателен удар Мартин Иванов вкара рядко красив гол, пращайки топката от 35 метра право към вратата, пазена от Харун Якубов. Вратарят на домакините се оказа неподготвен и така резултатът беше открит.

По-късно по време на мача Мартин Иванов отново изпробва удара си от статични положения, близо до гола бяха Динко Станчев и Валентин Валентинов, но защитата на "Хитрино“ не допусна повече изненади.

Домакините от своя страна опитаха да се върнат в мача след почивката. Удар на Ивелин Василев срещна гредата на русенската врата в 58-ата минута. Капитанът на "Хитрино“ Христо Александров възстанови равенството в резултата в 73-ата минута. При разбъркване в наказателното поле на "железничарите“ след две поредни центрирания, Александров стреля и от тялото на бранителя Огнян Брайнов топката се отклони и влетя в мрежата зад вратаря Христов.

В последните минути и двата тима имаха своите шансове, но нов гол така и не падна.

"Отново показахме добра игра и въпреки отсъствието на няколко ключови играчи, успяхме да излезем с чест от този двубой. Наистина можехме да спечелим мача, но все пак, трябва да признаем, че и домакините си имаха своите шансове. "Хитрино“ са здрав отбор и се видя, че третото им място в класирането не е никак случайно“, заяви след края на двубоя старши треньорът на русенци Ивайло Кирилов.

Следващият мач на Локо (Русе) отново е гостуване. В неделя, 18 март, "железничарите“ ще излязат срещу втория в класирането тим на "Суворово“.

Съставът на Локо (Русе) в Хитрино: Радосвет Христов, Мартин Рачев, Огнян Брайнов, Борислав Джарнавлиев, Мартин Иванов, Ивайло Иванов, Мирослав Георгиев, Живко Парашкевов /капитан/, Мартин Недков, Валентин Валентинов (60′ – Диян Руменов), Динко Станчев.
Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: