Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Нечовешки жесток сатанински ритуал отнел живота на 23-годишната Лили
Автор: Екип Ruse24.bg 12:48 / 03.01.2018Коментари (2)1094
© Фейсбук
Нечовешки жесток сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на 23-годишната Лили Ботушева и 30-годишния й приятел - германец. Десетки свещи, медальон със символа на Пентаграмата, както и различни други предмети и изображения от езически ритуали са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса, информира "Български новини". Пълнолунието на Супер Луната на новата година е използван от последователите на черната магия и жертвени ритуали момент от сатанистите, твърдят запознати с практиките им експерти. 

Силата на Луната и Луцифер накарали двамата да се самоубият с нож, предлагащи душите си на Сатаната. Цялата тази картина, мъртвите тела и локвите кръв са били смразяващата гледка, на която е станала свидетел и бременната собственичка на къщата, която открила двамата самоубийци. Двойката сатанисти е наела къщата за празниците чрез електронната платформа Airbnb. В момента на откриването на мъртвите им тела, момичето било полуголо на дивана на дома, докато мъжът и той е полугол мъртъв във ваната със забит в сърцето си нож в ембрионална поза.

Гледката е била шокираща и ужасяваща. Дори самите полицаи са били потресени при огледа на апартамента. Според съдебната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата трупа, смъртта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Той е умрял от раната в сърцето от забития нож, след като е бил прерязал вените си. "Смъртта на момичето е в резултат от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, но след като смъртта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние очакваме и токсикологични резултати", заяви съдебният лекарза медиите. 

"Живеем трилър, с всичкото това зло, което ни се случи" се оплакват местните. Те недоумяват как е възможно някой да измине толкова километри, за да се самоубие на такова далечно място. Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата, описа ужасяващи образи при влизането си в къщата в къщата. "Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, пълна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно".

Преди да пристигне на острова с приятеля си, българката е била обявена за издирване миналата година. По-късно е снета от издирване, тъй като се обадила на германските власти и станало ясно, че се намира в град Ерфурт. Двамата сатанисти са пристигнали на Кефалония с автомобил под наем, на който са били сменени номерата и поставени фалшиви, защото наемът на колата не бил плащан от дълго време. Според местни, след като пристигнала на острова, двойката почти не излизала от къщата за разлика от други туристи. 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нека останалите живи видят и осмислят каква жестокост ги очаква при контакта си с ЛУЦИФЕР ?!
+2
 
 
Много време след като е починал, Дарвин продължава да работи за нас всеки ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: