Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мартин Петров бесен заради слуховете за коварната любовница Ирина
Автор: Екип Ruse24.bg 10:23 / 02.12.2017Коментари (4)1455
©
Бившата футболна звезда Мартин Петров коментира поредния скандал около себе си, разразил се, след като стана ясно, че от личните му банкови сметки са били неправомерно източени близо 4 милиона лева. Появи се информация, че заподозряната банкерка Ирина Аткова, отговаряща за финансите на Петров, му е нещо повече от финансов служител, а имената им бяха свързани в любовна афера, продължила с години.

"Всичко има граници - възмути се Петров пред "Труд". - Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", завърши футболистът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кеф цена няма пич ,като топеше чушката хубаво беше ,сега но мъни .
0
 
 
Генерално има 2 варианта: ПЪРВИ - теглено е с негово пълномощие или с електронен подпис, нез негово знание (за което той си е виновен) и Мартин гори... и ВТОРИ - теглено е без негово опълномощяване... тогава ще си вземе парите на 100%... мен ми намирисва на предоверяване и първия вариант... При този вариант банката не носи отговорност, а мартин трябва да съди лицето което е опълномощил... при втория съди банката...
Сподели какво ново....
на 02.12.2017 г.
0
 
 
СПОКО ВЪЗСТАНОВИШ ЛИ СИ СУМАТА ВНЕСЕ СИ Е В СЪСЕДНА НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ СТРАНА.ВТОРИ ПЪТ НЕ НАСТЪПВАЙ МОТИКАТА.УСПЕХ МАРТИНЕ.
0
 
 
Мартине, сам си си виновен. За какво ти беше нужно да излизаш пред медиите. В момента в който се оплака публично и те захапаха. Те са като хиени, чакат някоя жертва. Пишат в твоя полза, после се отмятат и търсят сензация. Нали знаеш приказката - като кажат, че сестра ти е к*урва, иди обяснявай, че нямаш сестра. На скотовете това им дай - сеир и сензационни заглавия. Да си беше мълчал, да я оправят тази работа адвокатите (не че те са по-стока)... Дано всичко се разкрие ти пожелавам и да си върнеш парите!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: