Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Първата дама разкри как е пламнала любовта й с президента и как й е помагал по математика
Автор: Екип Ruse24.bg 17:20 / 02.11.2017Коментари (19)1964
©
Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за запознанството им и началото на техните отношения. "Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва вкъщи", спомня си първата дама в откровено интервю пред списание EVA. Радева е на корицата на ноемврийския брой на женското списание. 

"За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина", казва Десислава Радева. В интервюто си тя не спестява истината за себе си, за грешките, които е правила, не крие своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес, пише списанието, представяйки интервюто. Радева говори открито за това как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи. 

Съпругата на президента разказва каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си и разбира се, как се е запознала със съпруга си... "Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва вкъщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие", казва тя.

Първата дама разказва и за работата си в "Каналето", за хората, на които се възхищава и вярва, за това как възприема успеха и неуспеха. "Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням: "Успехът - това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг". Животът е синосуида. Ето ме мен - днес съм съпруга на президента, утре - съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?", пита Радева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Туй са някакви реплики от индийски сериал.
-1
 
 
"Войнството" на посрано 20 и кауня....само за 5-6 дебила ли има пари кака ви КУРИнелия ? Я да купувате бързо списание Ева,да подпомогнете другарката,че как са я изографисали...сума матрял за чикии са ви създали :)
0
 
 
Къде в тяхното приятелство е била първата му съпруга, децата му? Нещо годините не ми излизат като бройка...
-1
 
 
Още тогава Р.Р. се е научил да вдига самолета...
0
 
 
Всяка мишница си има и потник, хехехе.
на 02.11.2017 г.
0
 
 
О, чудо на техниката и добрите гримьори! Външният вид на квартална пушачка вече го няма! Деса хубаво цитира Чърчил ( Боже, защо всички прости хорица парадират с поназнайване на туй-онуй от големите и известни?!), ама дали знае, че той цял живот си е бил депресиран и е презирал всичко ляво. Та, с фатмака-съпруг, доста забавлява нацията, ама дано не е за дълго. КъФ стайлинг само! Фринтифлюшна клоумада. Ама ми писна от циркаджии.
0
 
 
Каква първа дама е тази простакеса????България МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ГНИДИ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА,КОЕТО АВТОМАТИЧНО ЗНАЧИ ,ЧЕ ТАКОВА ЖИВОТНО ПЪРВА ДАМА НЯМА!НАБИЙТЕ СИ ГО В ПРОСТИТЕ ВМИРИСАНИ КРЕМЪЛСКИ КРАТУНИ ПЪЛНИ САМО С.....ПЪРВА ДАМА!СЕЛСКА БРАМТИЯ РАЗВАЛИЛА СЕМЕЙСТВО!ПРЕЗИДЕНТА НА България ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ФУНКЦИИ!!!!!КОЛКОТО И ДА ВИ Е ЯД ,НА ОФИЦИАЛНИ ВИЗИТИ ПЪРВО ОФ.ЛИЦА СЕ СРЕЩАТ С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ПОСЛЕ С ПОСЛЕДНИТЕ ДУПКИ НА КАВАЛА!РАЗБРАХТЕ ЛИ МЪРШИ ЧЕРВЕНИ!
0
 
 
И като вземат да ги шпакловат и физически и интелектуално...Да и*а и смотаните кифли селски.С един четал и акъл от Решетников я ожениха за каунЯ,че да е по "морално" за пред пенсиите от БСП. Селяндури!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: