Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Покъртителна гледка във Варна! Мъж налага зверски с юмруци кученце в кола
Автор: Екип Ruse24.bg 17:19 / 02.11.2017Коментари (17)1642
©
За непростимо жестоко отношение към домашен любимец от страна на неговия стопанин сигнализира семейство от Варна за Varna24.bg

Ето разказът на жената, станала свидетел на зверството:

"Вчера към 14:00 на бензиностанцията на ул. "Тролейна" 48 видях човек, който зверски биеше малко куче на седалката до себе си. Налагаше го с юмруци. Докато разбера какво точно се случва се приближих бавно към колата му, но той потегли напред. Кара около 20 метра и спря, за да продължи да го бие и да вика по него. 

Ускорих крачката си и се приближих до прозореца на колата му, като успях да видя кученцето, което се беше свило от страх на предната седалка във видимо не много добро състояние. Отворих врата на колата за да му поискам обяснение какво прави с животното и защо се държи по този жесток начин, но единствения отговор, който получих беше: "Да не би ти да му плащаш данъците, че ми искаш обяснение". 

Държа се много грубо, нагло и невъзпитано все едно беше горд с постъпката си. След това той потегли напред. След около 50 метра колата отново спря, като мога само да се досещам защо. Извиках съпруга ми, за да отидем заедно до колата, но колата след секунди потегли отново. Ние се качихме в нашата кола и тръгнахме в същата посока, в която потегли и колата на побойника. Като след около 200 метра може би, го откриваме отново паркирал. Този път съпругът ми отиде да види какво се случва, като и той получава същия отговор:"Да не би ти да му плащаш данъците, че ми искаш обяснение". 

В 14:13 позвънихме на телефон 112, откъдето ни увериха, че ще изпратят кола. 10 минути след това въпросният човек се качи в колата си и си тръгна, а аз и съпругът ми останахме още час на адреса, който бяхме съобщили на 112. Никой не се появи, нито полиция, нито зоополиция.

Много се надяваме тази информация да стигне до повече хора, за да бъде наказан злосторника. Има и друг свидетел, собственик на учебна кола изрази желание също да помогне."






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вместо да чакат кола ,да бяха взели кученцето насила, а на изрода да му вкарат няколко,Ей,мъжеее!
0
 
 
Горкото животно.Дано някой му помогне.Боже горкото какво ли се случва с него.Не мога да повярвам от ден на ден все по зли хора се показват на този свят.Дано да е добре милото
0
 
 
Милото животинче,мръсник долен да му се връща,дано някой спаси кученцето!!!
0
 
 
Такова нещо като Зоополиция във Варна няма и никой не е чувал за него! Ни от полиция, ни от Обществен ред в общината. Ако обаче напишете в гугъл "Зоополиция Варна" ще научите за събитието по учредяването и и кои важни особи са присъствали. Пиша това впечатление от личен опит по търсене на връзка с т.нар. Зоополиция във Варна.
0
 
 
Реве ми се яд ме е смърт за тоя нещастник
0
 
 
тел. 112 не работи,няма никакъв смисъл да звъните,там има едни лелки които стоят на заплата и абсолютно нищо не вършат,звънял съм за коли пред гараж (многократно) катастрофи,кражби и резултата е един и същ никой за нищо не се отзовава поне в рамките на 2-3ч. след това не знам....:(
0
 
 
Да изсъхнат тези ръце данорџ‘їрџ‘ї
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: