Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мега нагло! Майка с бебе не може да влезе в дома си заради нахален шофьор!
Автор: Екип Ruse24.bg 17:02 / 02.10.2017Коментари (19)1045
© Ruse24.bg
Изключително нагъл шофьор накара млада майка с количка да чака дълго време на течение пред дома си, за да си влезе във входа. Случката се разиграва на ул."Васил Априлов" 1-3. Наглецът така беше завардил входа, че беше просто непосилно за жената с количката да мине по какъвто и да е начин. Всичко продължава 15 минути.

Ето какво сподели потърпевшата майка за Varna24.bg:

Това постоянно се случва, но или бързо идва шофьорът, или успявам да мина с количката. А днес седях и чаках на течението, добре, че бебето спеше. Собственикът се оправда, че е бил в офиса, който е във входа и е трябвало да отида да го извикам.
Обясних му, че няма как да си оставя детето на улицата и да тръгна из помещенията, за да търся собственика на автомобила. Даже го посъветвах следващият път да си остави телефонен номер на таблото (въпреки, че при знак "забранено паркирането" изобщо тази кола няма работа там).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.10.2017 г.
+2
 
 
Общината не е длъжна да ти търси място за паркиране,когато си купуваш жилище си длъжен да се съобразяваш с това.Наглеци,трошащи града...
Aнонимен
на 03.10.2017 г.
+1
 
 
И на мен ми се случи един път, но с тази разлика, че аз не бях с количка, но съм бременна и все пак с големия корем нямаше как да се промъкна във входа. Бяха спрели 2 коли, а отпред има място за колелета и варианта беше да вляза в така наречената "градинка" при борчетата и с риск да падна долу на партера, защото си е достатъчно високо да се пребие човек.
+2
 
 
Наблизо има паркинг пред дюнерите и баничарницата, отзад на автобусната спирка срещу гарата.. Този нагъл тиквеник си проси наказанието!
+4
 
 
Не стига че някой се праят на мъже други те ругаят докато пресичаш а сега пък паркирватдет не трябва викаш един паяк да го дигне това е домът ти
+4
 
 
Спрелия не е шофьор. Ако направиш книжка на един пес, това не значи че е шофьор. Не може всеки овчар да го пишем шофьор. Слагаш му един пирон зад гумата и като тръгне след това да сменя гума.
+2
 
 
Пълен памперс не е ли имало . гадно и брутално ще е ,ама поне малко може да се замисли къде спира следващият път !
+1
 
 
АХ ХУБАВИ ДЮЛГЕРСКИ ПИРОНИ ..... ОСТАВАТ МНОГО ТРАЙНИ СПОМЕНИ!!!
+7
 
 
Мой приятел преди броени дни беше глобен в Хелзинки със 700 евро, след като извозиха колата му от място, където задницата и беше 2 метра извън пределите на безплатен обществен паркинг! Официалният довод на общинските служители е, че така би могъл да затрудни преминаването на аварийни коли. Във Финландия е задължително пътищата и междусградните пространства да предоставят достатъчно пространство за преминаване на линейки, пожарни и полицейски коли и всяко нарушение се наказва с пълната строгост на Закона! Няма "Ама, така пречиш на пешеходците" - сочат ти, че запушваш пътя за държавните коли - мълчиш и плащаш. Там по цял ден кръстосват пеш, с велосипеди или със скутери служители, които бдят за спазването на правилата. В началото преди години ми беше странно да ги виждам толкова често, но бързо разбрах, че всичко това се прави в полза на обществото. Паркоместата им са по-ограничени, отколкото в България, но все пак намират къде да разположат колите си по човечен начин, а нарушенията са много, много редки. Цялата служба се издържа сама от наложените глоби и не разчита на общинско подпомагане. Глобата за неправилно паркиране във Финландия е между 60 и 80 евро, но ако до два часа след получаване на уведомителното писмо през телефона си не платиш, не протакат, а идват и ти вдигат колата, а след това ти кълват 7 стотака от банковата сметка, без да те питат. Там заплатите се получават по банков път и полицията има право да си взима глобите оттам, за да няма проточили се или неизплатени глоби. И хората са станали примерни като божи кравички, защото има ред и знаят, че при нарушение ще им стежнят живота от глоби, от които няма измъкване!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: