Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Пловдивчанин с потресаващи подробности за арабина, изнасилил и заклал 5-годишно дете
Автор: Екип Ruse24.bg 12:05 / 08.09.2017Коментари (0)1543
© Фейсбук
Опит за отвличане, изнасилване и убиване на българско дете в Милано, Италия. Така започва публикацията си във Фейсбук пловдивчанинът, чиято история вчера Plovdiv24.bg разказа накратко. И продължава:

На 4 септември по обяд бащата Красимир Стойчев от град Пловдив, живеещ почти от 10 години в чужбина, предотвратява заедно с приятелката си отвличането на 3-годишната им дъщеричка Изабела.  Около 13.00 часа приятелката ми беше на една детска площадка, където по няколко пъти в седмицата играе нашето момиченце, говорейки по телефона, вижда, че до пързалката, където е детето, има съмнителен мъж. Приближавайки се, приятелката ми го пита какво прави и иска от детето ни, а той отговоря "Аз съм бащата на детето", тя му казва, че е майката, изблъсква го, грабва детето и се отдалечава. След което ми звънна по телефона, а аз за секунди се озовах на детската площадка. Стигнах до въпросния човек и го попитах също какво иска от дъщеря ми. След което той избяга. 

След около 5 минути тръгнахме към вкъщи с изплашената ми приятелка и детето ни, видях въпросния тип на разстояние около 150 метъра в посока кръговото на Via Padova, смеейки ми се ехидно и подигравателно, тогава реших, че трябва да го хвана и да си плати, след бърз спринт го настигнах, повалих го на земята и повиках полиция.

Във полицията дадохме показания и пуснахме жалба. Оказа се, че въпросния тип е от арабски египетски произход и е добър познат на полицията и правосъдието в Италия. Има богато досие от над 7 изнасилвания над малолетни момичета, като последното преди година е било над 5-годишно момиченце, което е бил отвлякъл, изнасилил три пъти и заклал. Дори в края на престоя ни в полицията се запознах с полицая, който го е арестувал миналата година, когато е направил последното кърваво престъпление и никога нямало да забрави въпросния престъпник - целия в кръв, с нож в ръка, близо до трупа на закланото дете. 

Всички полицаи бяха потресени от това, което ни се е случило, съдействаха ни, за да се уреди всичко по-бързо, но не можеха да повярват, че въпросният изрод след такова тежко престъпление е на свобода след една година.

В края на дългия следобяд в полицията на Милано ни съобщиха, че въпросният изрод ще бъде екстрадиран и ще му бъде забранено да влиза повече в Италия доживот. На въпроса ми, ако примерно утре той мине тяхната граница с лодка или кораб и продължи да отвлича, изнасилва и коли беззащитни деца, какво ще направят те. А шефът на полицията ми каза, че ще го арестуват и екстрадират отново. А аз го попитах, ако не го хванат веднага и безнаказано продължи да убива, те ми казаха, че се надяват да не се случи никога повече това.

Така бях изправен пред едно от най-тежките неща, които ми са се случвали в живота. И се надявам никога повече да не ни се пресичат пътищата с тоя индивид, защото мисля, че ще е фатално за живота му, а аз ще продължавам да полагам всякакви усилия, за да израсне детето ми достойно без проблеми. Да научи всичко за неговата родина България. И бъде едно щастливо гордо българско дете в чужбина.

Така стигаме до един въпрос, който вълнува всички ни напоследък. А той е за имигрантската вълна, която залива Европа и всички страни от нея. Всички тези хора, които идват, и колко престъпници, изнасилвачи и убийци има между тях. Такива, които ще трябва да живеят между нас, и утре заплашват нашия живот и този на нашите семейства, близки приятели, познати и сънародници. Защо ни натрисат всички тези боклуци. Защо трябва да ни причиняват всичко това. 

Ние искане просто мир, спокойствие и добро бъдеще за децата ни идните поколения, които трябва да продължат да съществуват без проблеми. Не със страх, че утре някой ще отнеме живота им в поредния терористичен акт, изнасилване, премазване с кола или да бъдат застреляни на улицата от болни мозъци и психопати.

Автор: Бащата на Изабела Красимир Стойчев







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: