Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Шокиращи разкрития на служител, работещ в "хотела на ужасите" в Китен
Автор: Екип Ruse24.bg 11:56 / 14.08.2017Коментари (0)706
©
Гнус и ужас в хотел в Китен разкри служител, който буквално е скандализиран от това как се обслужват клиентите. Една и съща храна се сервира в продължение на цяла седмица, а се изхвърля едва, когато нещо започва да мирише на развалено, пише 22 годишният Иван Дончев от Киев.

През юли 2017 година той е имал късмета да работи в обекта, отдалечен на 150 метра от брега, пише "Телеграф". Иван е споделил рецензията си в украинския сайт "Турправда", като е прикачил доста снимки и завършва с апел: "Не ви съветвам да отидете в този хотел, ще си развалите отпуската". Дончев е от стотиците чужденци от Украйна и Молдова, които запълват празнините в туристическия бранш у нас. Работил в хотела от 3 до 31 юли.

"Бях направо в шок, когато видях какво се случва в кухнята. В нея цари пълна антихигиена. Още в първия ден ме оставиха да работя там и работих, без да съм минал медицински преглед", обяснява младежът. Разказва, че в мястото, където се приготвяли ястията всичко ровят в храната без ръкавици и без шапки. Кухненският персонал бил от 5 ромки, които изглеждали мръсни, но пък работели по 16-20 часа в денонощието. Храната била ту недоварена, ту преварена.

"Шефът икономисваше от всички, веднъж когато изхвърлиха развалена салата, наруга готвачите. Чиниите и чашите са мият без препарат, после се излъскват със салфетки. Със снимки Иван показва как тубите за диспенсерите с "минерална" вода се пълнят директно от крана. Шефът им казвал да наливат твърдият алкохол от някакви туби, а според младежа изобщо не било ясно какъв е алкохолът. Бирата била разредена с вода. "Изпивах по 3-4 литра на ден и дори не ме замайваше", разказва от личен опит украинецът.

"Имат добри връзки с полицията и затова нямаше нито една проверка, няма ги в booking и не може да оставите рецензия за тях, въпреки че е много мръсно", обяснява младежът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: