Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бойко Борисов във Варна: Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим!
Автор: Екип Ruse24.bg 13:11 / 29.07.2017Коментари (5)3131
© Varna24.bg
Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим. Това каза премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на конгреса на Европейските студенти демократи във Варна: 

"Загубихме ги, защото не искахме да ги спечелим. Много е важно за демокрацията да има ясно разграничение на властите. Когато една партия, колкото и да е добра и демократична, е спечелила и президентската, и парламентарната, и изпълнителната и местната власт, това не е добре за демокрацията", уточни Борисов. По думите му в един момент всички партийци започват да мислят, че са си самодостатъчни. 

"Да, по-лесно е за управление, но е по-опасно за самата партия. Безспорно ГЕРБ е направила най-много в България. Безспорно се видя, че няма по-добра алтернатива, но в същото време, когато отидеш на избор, предизвикаш ги, е вот на доверие от народа. Отстрани, като се дръпнеш, виждаш много грешки и проблеми, които иначе в управлението и когато всички власти са от една партия няма как да се забележат", допълни той. 

"Винаги съм благодарял на Господ и на народа, че сме се разбирали. Много грешки си отчетох, много проблеми видяхме, които сега поправяме. Особено в бюрокрацията и тежката администрация. Много отрезвяващо действа, защото всичко, което правиш, ти се струва най-правилното, но то надали е. В същото време направеното и видимото от нас през годините е безспорно", заяви Борисов и изброи инфраструктурните проекти, столичното метро и други. 

"Защо комунистите не са го направили? Още през 19 в. в Европа е имало метро. С една дума хората оцениха направеното, но в същото време искаха да чуят как ще има повече справедливост, по-бърза и не затормозяваща администрация. Много е важен ежедневният диалог с хората, социалните мрежи много ми помагат. Всеки сигнал и питане го разпределям", добави Бойко Борисов.

"Мисля, че нещата сега са си по местата. Има много добра и ясна границата между институциите. Това е най-доброто в условия на демокрация", поясни той.

Още по темата: общо новини по темата: 181
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 29.07.2017 г.
0
 
 
Тоя или е слънчасал от слънцето на Кабиле, или някоя древна жрица от светилището там го е омагьосала. А може и просто от возенето по новата, красива и равна магистрала да е получил някакво раздрусване-разместване на милиционерско-пожарникарския мозък.
Сподели Днес съвсем до дома ми виждам, че ми вдигат колата. Действието се развива на бул. Съборни 16. Тичам веднага и заявявам, че съм собственик на МПС-то. Полицаят ми изисква, а аз му подавам документите си. Аз поисквам да му видя значка, понеже няма,
на 29.07.2017 г.
+3
 
 
Драги другарю Борисов. Ако не ме лъжа иначе свежата ми памет толкова искахте да спечелите президентските избори, че си заложихте правителството, авторитета или там каквото му казвате на всичката харизма която излъчвате и т.н. Ние простосмъртните по принцип разбирахме, че Майката ще Ви Е..е майката и каузата е обречена, ама все пак беше свежо да прочетем и тоя бисер от устата ви :)
+5
 
 
Ей мн умно:загубихме,защото не искахме да спечелим.Поредния бисер на ББ
0
 
 
Нещо като -"Гроздето е кисело"! П.П. Научихте ли думите в българския език ? ( Това последното може да го изтриете).
Aнонимен
на 29.07.2017 г.
0
 
 
При тази кандидатура нямаше как да спечеят - сега Бойко се опитва да обясни надменноста си, т.е. "Когото и да предложим - ще го изберат". Ако Цачева беше бушонът на ГЕРБ, сега нямаше да я направят министър, особено на правосъдието, след като заблуждава как е завършила висшето си образование. Явно шамарът е по-силен, отколкото е очаквал.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: